familjen, Jamie, kärleken, Leiya

Den kärleken jag känner för er. Önskar att alla fick känna på den känslan. Att älska någon så mycket att det gör ont. Hjärtat knyter ihop sig ibland och slår ett knytnäveslag i bröstkorgen titt som tätt. Bara den som har barn på något vis vet om just den känslan. Så himla mäktigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bebis nummer tre, Vardagsbabbel

God morgon alla fina!

Här hemma har det varit morgon sen kl 05. Iaf för min del. Resten av familjen sov så sött fram tills klockan ringde men jag somnade typ innan nio igår så jag var nog färdig med min sömn. Nu däremot så kan jag knappt hålla ögonen öppna, haha. Tur att det inte är allt för länge kvar innan Jamie ska sova.

Igår gick vi in i ny vecka. Herregud vad tiden rusar iväg denna gång?! Måste börja titta på vagn snart. Vi vet ju vilken vagn vi ska ha men det känns inte riktigt roligt att köpa en helt ny för 13000. Så vi ska köpa en begagnad. Antar att Jamie inte kommer åka vagn så värst länge till ändå.

Idag blir det iaf en riktig mysdag inomhus tills vi ska hämta hem storasyster från skolan. Det lockar inte alls att gå ut i detta väder. Så vi får väl kanske baka kanelbullar då det visst är kanelbullens dag imorgon. Jag har varit riktigt förkyld och febrig i över en vecka men känner mig lite piggare idag.

Likes

Comments