Jag är så trött. Inte trött som i sova, men trött. Allmänt jäkla trött. Orkar inte bry mig om hur jag ser ut, orkar inte ta tag i tvättberget som är högt som kebnekaise, orkar inte gå ut med soporna. Orkar inte vara trevlig. Orkar fan inte.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

i mendinahs huvud

Alla verkar ha en bästa vän. En vän att dra ut på spontana utflykter med. Den där vännen som kommer över bara för att hänga i soffan framför en film med chips och götta. Den där människan som vet allt om en, och lite till. Ni vet den där människan som man bryr sig så jävla mycket om och skulle ge sin högra hand för. Den där allra bästa vännen. Ibland önskar jag så det gör ont att jag hade en sådan....
Någon som bryr sig om mig och skulle ge sin högra hand för mig....

Jag är har världens bästa sambo, på riktigt. Men ibland kanske han skulle behöva lite avlastning.

Hoppas att jag vaknar på bättre tankar imorgon.

Likes

Comments

familjen, kärleken

Hej! Hur mår ni? Vi mår ganska bra. Jamie är lite snorig pga tänder och jag har lite foglossning, men det är dumt att klaga.

Idag blir en riktigt lat dag. Vi ligger kvar i sängen än, Jamie med sin välling och jag med mitt kaffe. Viktigaste för en bra start på dagen för oss båda, haha. Som sagt, det står inte mycket på agendan idag. Ska dammsuga lite, starta tvättmaskinen och så kommer vår fina Johanna en skvätt. Så fort Elias kommer hem från jobbet så ska jag sova några timmar innan nattjobb. Jobbar natt hela helgen och jag har inte sovit sådär superbra verken dag eller natt I det sista. Mycket tankar och funderingar nu för tiden.

Likes

Comments