i mendinahs huvud, Vardagsbabbel

Och därmed Lill-lördag för dem som orkar ha ont i huvudet imorgon! Haha.

Från det ena till det andra. Jag måste köpa en bugaboo Buffalo. Jag har bestämt mig. De är så snuskigt dyra men jag är helt kär i dem. MÅSTE HA. Till och med E sa igår kväll "men du, ska vi inte ta oss råd att köpa en sån där bugeboo då?" Jepp, älskling, det ska vi!

Det vart inte så mycket packning idag. Vi tog en vända på stan med Josefin och Theo istället. SÅ mysigt. Alla borde ha en vän som Josefin! Hon har verkligen gjort att det känns skapligt att bo här nere istället för outhärdligt. 💕

Just nu ligger jag och lyssnar på tunga andetag från mina killar. Det är så rofyllt men ändå lyckas jag inte locka hit mr.Blund... Jag får kanske fönstershoppa lite på nätet så länge!

Hoppas ni haft en fin dag!

De allra finaste som livet har att ge 👆🏻🙌🏻❤️

Likes

Comments

i mendinahs huvud, hemmet, Jamie

Godmorgon!
Här ligger vi fortfarande i sängen (så skönt att inte ha några riktiga rutiner ännu) med en kopp kaffe för att vakna till riktigt. Jag har så enormt svårt för att stiga upp på morgonen, det är nästan så jag tror att jag är sjuk ibland.
Hur som helst så ska vi strax stiga upp så Jamie får äta lite lunch. Han har börjat smaka på lite mat osv men det får inte hem särskilt mycket ännu. Det är bara mamma som duger, haha. Men så länge han är nöjd så är jag det. Det finns ingen mening med att stressa för att han ska äta alla mål om dagen istället för amningen.

Det händer en hel del grejer i våra liv just nu. Det ska bli så spännande när allt är klart och jag kan dela det med er!

Planen för idag är i alla fall att packa. På fredag åker vi hem till älskade frostviken ❤️

Likes

Comments

Jamie, Leiya, familjen

Jag tänkte beskriva mig själv som mamma med tre ord. Sedan tänker jag gissa hur Elias skulle beskriva mig som mamma och imorgon ska jag be honom skriva ner sina svar. Så får vi se om jag känner honom och mig själv. ✌🏻️

Om jag skulle beskriva mig själv som mamma med tre ord:

💕 Kärleksfull

💕 Kontrollfreak

💕 Otålig


Och om jag får gissa hur Elias skulle beskriva mig som mamma:

💕 Överbeskyddande

💕 Kärleksfull

💕 Lugn


Nåå, om jag känner min sambo återstår att se imorgon 😏

Likes

Comments

i mendinahs huvud, funderingar

Vi människor är så elaka mot varandra. 9/10 människor ler garanterat med någon annan människas motgång. Det är hemskt tycker jag. Människan glömmer aldrig. Det som har hänt har hänt och vem f-n är du att ändra min åsikt om det, ungefär.

Jag blir fortfarande dömd som den naiva tonåring jag en gång varit. Jag skäms till viss del för den "roll" jag hade under mina tonår men samtidigt så har jag tagit lärdom och vuxit ur de åren. Men än idag kan jag få blickar. Blickar som talar om för mig hur "liten" jag är. Jag mäter människor som vänder bort blicken. Som inte ens kan säga hej. Du kan inte säga hej för att du inte gillade mig för 10 år sedan. Stackars dig som är så långsint. Ditt liv måste vara energilöst om du fortfarande dömer människor efter förflutet.

Idag är jag tvåbarnsmamma. Jag ÄLSKAR min mammaroll och skulle inte byta ut den för allt i världen. Jag är inte längre den partyprinsessa som jag en gång var. Det tar emot att dricka alkohol överhuvudtaget. Elias säger oftast att jag är så tråkig nu för tiden. Jag kan hälla upp ett glas vin för att sedan hälla ut det efter ett par- tre klunkar. Mina barn är det viktigaste i världen för mig. Allt annat hamnar i skymundan.
Om JAG kan komma över den jag var och gå vidare, varför ska du då hålla kvar i den människan? Och vem ger dig rätt till att göra det?


Kvällsfunderingar...

2009 vs 2016 🌸

Likes

Comments