Lillebror i magen

Det här med cravings är minsann märkligt måste jag medge. Jag kan väl inte påstå att jag hade något som jag verkligen var tvungen att äta med verken Leiya eller Jamie. Däremot så har mina graviditeter alltid börjat med att jag varit extremt sugen på att doppa popcorn i beasås, så det har varit ett säkert tecken på att det vuxit något i min mage. Sen så har väl alla fått med sig mitt craving på sköljmedel?! Så sjukt obehagligt att gå omkring och vara så extremt sugen på att halsa sköljmedel direkt ur flaskan.

Har ni haft några knäppa cravings? 🤗

Saknar min kula enormt mycket! Trivdes inte alls med den, men herregud. Jag har ju aldrig varit så vacker som när jag väntade Jamie! Älskar formen på mina gravidmagar som jag haft! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Leiya, Jamie

Jösses, vad jag älskar er! Jag är nog en sån där hönsmamma på riktigt. Vill ha full koll på er, visa upp er för hela världen och helst snurra in er i bubbelplast innan vi går utanför dörren.💕

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er och att ni har lika fint väder som vi har. Dagen har spenderats i Vika vid poolen. L är verkligen som en fisk. Älskar att bada och blir mer och mer modig för varje gång vi är i en bassäng. Ibland lite för modig kan jag tycka.

Nu har vi nästan just kommit hem igen. Ska strax laga lite mat. Det blir nog någon form av kycklingwok/kycklinggryta idag.

På onsdag tar jag och barnen tåget hem till momman och moffan. Elias kommer inte förrän på fredag men jag ska jobba f r o m torsdag och två veckor framåt på dagis hemma, så vi måste åka tidigare. Vi blir hemma i över fyra veckor, vilket känns otroligt skönt. Det ska bli härliga fisketurer, fina familjekvällar och kompishäng delux! Jag längtar verkligen jättemycket. Dessutom så ska vi ha dop den 13/8, det är väl egentligen hela anledningen till varför vi stannar där uppe hela Elias semester.

Om 1,5 månad börjar L förskoleklass. Jag som tycker att hon föddes häromdagen- samtidigt som det känns som att hon alltid funnits här. Min vackra & kloka tjej!

Ha en fin kväll, nu ropar spisen på mig!

Likes

Comments

🍃 Jag är sjukligt rädd för spindlar. Ja, det är väl egentligen de flesta jag känner, men inte på den här nivån. Det kan jag lova!

🍃 Det är sällan jag ber om hjälp med något som ska göras hemma och/eller med barnen. Jag tänker att det är lika bra att göra det själv för då blir det som jag vill ha det.

🍃 När Leiya inte är hos oss så har jag svårt att finna en anledning till att stiga upp ur sängen. Har svårt att se positivt på saker och ting över lag då. Jag kan vara riktigt pepp på att kliva upp och sminka mig jättemycket, men så kommer jag på att jag ändå "snart" ska få och lägga mig igen så det är ingen mening. Det hela blir en väldigt ond spiral tyvärr.

🍃 Jag vill nog ha 2 barn till. Minst.

🍃 Det värsta jag vet är att prata om ekonomi. Förmodligen pga att jag är sämst på att hantera pengar. Eller har varit det iaf. Idag är jag mer ekonomisk och tänker igenom alla köp. Skriver matlistor och storhandlar istället för att gå till affären för middagshandling var och varannan dag. Önskar att jag hade kunnat spara lite också men som mammaledig är det tyvärr svårt...

Likes

Comments