Lillebror i magen, Jamie

Lillebroren våran! Han kom till slut ut, efter mycket väntan och 4 dagars övertid. Precis som sin storasyster. & precis som sin storasyster så kom han väldigt fort. 

Den 29 mars tittade vår underbara lilla Jamie ut. Jag hade haft värkar hela natten men på morgonen avtog dem. Kom istället var 15.e minut men var väldigt starka. Fick dåligt samvete över att jag bad Elias stanna hemma från jobbet den dagen. Jag ringde mamma i förtvivlan, det blir ingen bebis idag ändå sa jag. Mamma tyckte att jag skulle ringa och be om att få komma in på en undersökning iaf. Nja... Jag undrade vad det skulle vara bra för men jag ringde iaf och vi skulle få komma upp. Vi åt lite lunch i godan ro, Elias ville ha kaffe på maten- OK. Lite toabesök, telefonärenden osv. Sen ville jag att vi skulle GÅ upp. Var övertygad om att vi skulle få komma hem igen så inga väskor fick följa med heller. Elias var tveksam, han försökte liksom lirka in att vi kanske kunde ta med dem för säkerhets skull iaf. Men jag var bestämd. Inga väskor. Inte en enda värk hade jag på vägen upp till förlossningen heller. 

Kom upp dit, sa att jag visste att jag skulle bli hemskickad igen men att jag ville undersökas iaf för att se så lillebroren hade det bra. Dom satte kurva. 3 värkar på 10 min, jaså då. Det var då inget jag kände av?! Hon ville undersöka och se om jag öppnat mig något också. 5 cm. Jag fick inte följa med Elias hem och hämta väskorna..... haha. 

Hela kvällen där gick så fort. Längtar tillbaka! Stämningen. Musiken. Dansandet igenom värkarna. Fokuserandet. Styrkan. Krystandet. Längtandet. & Kärleken. Så stakt.

Kollar på filmerna vi har. En nykläckt lillebror. Kladdig och blodig. Med öppna mörka ögon. Sugandes på sin hand. Knappt något gråt. Så perfekt. 4060 gram & 52 cm ren och skär KÄRLEK. 


Jamie Elias Lionél Mickelsen. Lillebroren vi väntat på!

Likes

Comments