hemmet, Lillebror i magen

Känsligt ämne för många, även för mig. Det är precis som att bara man vet att någon är gravid så är det helt okej att fråga om och hur mycket den människan gått upp i vikt. Men hallå?! Är det okej för mig att fråga någon som lagt på sig rent allmänt hur mycket denna gått upp i vikt? Det är lika jobbigt att gå upp graviditetskilon som det är för någon annan att gå upp i matkilon.

Med min dotter gick jag upp 27 kilo. Det gör jag inte om. Denna gång har jag en "gräns", men jag är ganska säker på att den inte kommer hålla. Det är livsfarligt att bara gå hemma om dagarna för det enda som finns att göra är att äta och fika. Fika och äta. Men det är väl någorlunda okej ändå. Om typ 8 veckor är han här och jag är totalt inställd på att få min kropp tillbaka sen.

Idag är det grått och trist ute. Jag skulle behöva gå ner till optikern och få mina glasögon inställda igen, men vi får se... Är sugen på en vitchoklad-latte också, så jag kanske måste ta mig i kragen och gå ut en sväng för att stilla mina behov.

Imorgon åker vi hem till Jämtland ❤️

Alla bebiskläder är tvättade. & här om dagen kom min fantastiska vän J med en hel kasse med strl 62-74, jag är såå tacksam!! ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dom som känner mig vet att jag har starka åsikter när jag väl har några. Det är som oftast svart eller vitt för mig.
Här kommer fem saker som ni kanske inte visste om mig;

▫️Jag skulle aldrig kunna amma offentligt, tycker det är sjukt obehagligt om så bara min familj eller vänner är i samma rum.

▫️ Jag vill absolut INTE att mitt barn ska använda napp om det inte behövs. Är allergisk mot dessa nappar, det kan vara jättegulligt på andras barn men inte mina.

▫️Falun är inget för mig, det är ingen hemlighet att jag längtar hem igen.

▫️ Spindlar är det absolut vidrigaste som finns. Jag kräks nästan bara av att skriva ordet.

▫️ Ett av mina önskejobb är krönikör. Skulle gärna kunna tänka mig att skriva krönikor för någon tidning i framtiden.

Likes

Comments

Lillebror i magen

Eftersom att min dotter är född på självaste julafton så tänkte vi att vi fortsätter att köra på storhelger, vilket innebär att prinsen är beräknad på... Långfredagen 25/3. Lite komiskt att jag själv är född på påskafton också.

Jag själv har fått en känsla den senaste tiden av att han kommer att komma tidigare. Känns som att han har bråttom på något sätt. Svårt att förklara. Är lite rädd att han ska ha så bråttom att han kommer den 29/2. Skulle inte vara så kul att föda på skottårsdagen, haha.

Vad tror ni? När kommer han och hur stor kommer han att vara?


här i v. 30+0 :)

Likes

Comments

Lillebror i magen

Hej och välkommen alla "gamla" som nya läsare!

Nu får vi se hur många inlägg jag lyckas med innan jag ger upp- IGEN.

Idag är en sådan där dag när man inte gör något alls. Absolut ingenting har jag lyckats att åstadkomma idag. Inte ens en tvätt har jag startat, och det behövs inte heller så egentligen bör jag inte ha dåligt samvete. Kroppen känns tung och jag längtar så mycket tills lillebror bestämmer sig för att titta ut till oss. Längtan blev ännu större då den första bebisen i "Marsmammor-2016"-gruppen på fb blev född i förrgår! Det får en att inse lite mer hur nära det faktiskt kan vara nu, trots att han gärna får stanna 4-5 veckor till i magen.

Tiden har ändå gått så himla fort. På ett sätt så känns det som igår när jag kunde ana det där svaaaaaga rosa strecket på stickan. Alla tankar som rusade igenom min hjärna. Hur skulle jag berätta det här för pappan?! Idag är vi i vecka 31 och det mesta är klart för bebis ankomst och det känns så bra!Likes

Comments