Header

Q- Vart färgade du ditt hår?
A- Hair Angered!

Q- Blev ditt hår jätte slitet?
A- Nej det blev det faktiskt inte då jag färgade med Olaplex

Q- Jag färgade håret men det blev orange, hur behåller du färgen kall?
A- Silver Schampo och balsam! En bra frisör är dock the key, färga inte hemma!

Q- Vad använder du för produkter till håret?

A- Schampo från Elvital, silver schampo från Schwarzkopf och silver balsam från Evo

Likes

Comments

För en vecka sen bokade jag en spontanresa till LONDON! Ska bli så skönt att komma bort lite då jag jobbat hela sommaren. Reser med bland annat min fasters familj och det ska bli kul att umgås med dom innan de åker hem! ​Åker på tisdag och kommer hem på fredag men ska fixa några tidsinställda inlägg medan jag är borta.

Likes

Comments

Det var inte igår jag bloggade... Har bokstavligt talat jobbat varje dag så har inte haft en sekund över till att blogga, blir tyvärr så ibland.

/Dagen har jag spenderat med min kusin som är här på besök från Kanada, vi åkte och gymmade i någon timme innan jag drog till tele2 butiken för att fixa nytt abonnemang och köpa ett skal till min nya mobil. Handlade sallad från salladsbaren på ica och kom hem.
Har varit hemma hela kvällen och tvättat kläder, städat och duschat. Tänkte lägga mig tidigt ikväll då jag känner mig trött och febrig, behöver vila ut då jag har en hektiskt vecka framför mig...

Likes

Comments

​Hej finisar! Är sjukt trött och sliten så halvligger i sängen med musik i öronen och dricker aloe vera...
​Jobbat några nätter i sträck och den lilla tid jag haft över har jag spenderat med min faster och hennes familj som är här från Kanada, med andra ord har jag knappt haft tid över till vila. 
Ikväll ska jag nog bara vara hemma själv och ha lite egentid. Funderar på att åka till gymmet en sväng och handla på ica efteråt men får se hur jag gör!

Likes

Comments

Startade gårdagen med ett gympass innan jag promenerade hem till familjen. Satt med familjen och kusinerna i flera timmar innan vi åkte mot Tintin för fika. Jag åt kycklingsallad då jag inte ätit middag! ​Det regnade sjukt mycket att vi inte kunde ta oss hem, tackar min snälla morbror som skjutsade hem oss! Jag kom hem vid midnatt och duschade innan jag la mig vid två tiden någon gång. 

Vaknade idag av att mamma ringde och frågade om vi skulle med och äta på restaurang så nu har jag bytt om och väntar på gänget ska komma så vi kan ta bussen härifrån!

Likes

Comments

Bas- Primer från Nyx, concealer i märket BeautyUk och bronser i märket The Balm från cocopanda.

Ögon- Ögonbrynspenna från Yves rocher(favorit!) och mascara i märket Nyx från cocopanda.

..Läppbalsam från apoteket. DOOONE

Hojta till om ni gillar såna inlägg. <3

Likes

Comments


Better Blogging Nouw