Hej allihopa! Idag så tänkte jag ge er lite filmtips för att jag vet att det är många, många som vill sätta sig och kolla på en film men problemet är att man inte vet vilken film man ska titta på, så därför tänkte jag ge er 9 filmtips nu. Det kommer även fler sådana här inlägg så<3
Ni kan kolla på dem här filmerna på antingen Netflix om ni har det. Om ni inte har det kan ni kolla på gratis hemsidor som t.ex http://dreamfilmhd.bz eller
http://swefilm.tv finns också många andra men det här är några av dem. Hoppas det hjälpte.

1. Focus - En erfaren svindlare tar en ung och attraktiv ung kvinna under sina vingar, men saker och ting blir komplicerade när de inleder en romans.

Jag vet, jag vet den här filmen låter som världens tråkigaste film men det är för att beskrivningen suger. Jag tvekade mycket först om jag skulle titta på den här filmen men jag är så glad att jag har gjorde det. Jag tycker inte alls att beskrivningen passar med filmen. Tycker verkligen att ni borde titta på denna film, för att ni kommer bara att ångra er om ni inte gör det haha!


2. Abduction - Vad skulle du göra om du upptäckte att du hade blivit bortförd som barn? Att de människor du bodde hos inte var dina riktiga föräldrar? Hur skulle du reagera om dina närmaste mördades av en lönnmördare rakt framför ögonen på dig? Och om du upptäckte att hela ditt liv var en illusion skapad för att dölja en mörk och tragisk hemlighet? Skulle du fly från de brutala gärningsmännen? Eller skulle du stanna och ta upp kampen?

Den här filmen är nog en av mina favoriter och inte bara för att Taylor Lautner är med i den haha. Jag och min pappa har tittat på den här flera tusen gånger och tröttnar aldrig och då menar jag verkligen aldrig haha! Den är bara så braaaaa!!!!

3. Are we there yet? - Romansen mellan Nick, en playboy-ungkarl, och Suzanne, en skild två barnsmor, är hotad inför nyårsafton. När Suzannes arbete håller henne kvar på jobbet över helgen så erbjuder sig Nick att skjutsa hennes barn. Barnen, som aldrig har gillat någon av de män som deras mor umgåtts med, är fast beslutna om att göra resan till en mardröm för Nick.

Det här är en riktig familjefilm. Den är både rolig och bra. Skådespelaren "Ice cube" är huvudpersonen i filmen vilket gör det ännu bättre. Tipsar väldigt mycket om den här haha!!

4. Rush hour 1,2,3 - Det här är beskrivningen för den första - När den kinesiske diplomatens dotter kidnappas i Los Angeles finns bara en man att kontakta stenhårde Hong Kong-snuten Lee. FBI känner sig lurad på konfekten och beslutar att röja Lee ur vägen. De kopplar därför ihop honom med specialagent Carter som har västvärldens snabbaste käft. På detta vis hoppas man få den tystlåtne Lee att åka hem igen... Istället skapar man ett exploderande radarpar som sopar rent bland både FBI, kidnappare och Los Angeles poliskår.

Har kollat på de här filmerna sååå många gånger och tröttnar aldrig. Dem är sååå roliga och såå braaa haha.

5. Orphan - Filmen handlar om ett par, Kate och John, som adopterar en flicka, Esther, efter Kates dödfödsel. Kate märker snart att det är något konstigt med flickan som bär på en djup hemlighet. John stöttar henne inte i hennes misstankar förrän Esther försöker förföra honom. Hon försöker att få pappan för sig själv, samtidigt som hon försöker mörda resten av familjen.

Den här filmen är såå läskig och bra. När man får reda på flickans hemlighet så blir man seriöst helt chockad. Tipsar verkligen denna haha omg!!

6. Stalked by my neighbor - En mamma och hennes 18-åriga dotter flyttar till förorten för att återhämta sig från en traumatisk hem invasion, men en olycksbådande skugga verkar stalka dem.

Den här beskrivningen suger så mycket, den är inte alls lockande jag vet men filmen är sååå himla bra och spännande. Tror verkligen att ni kommer gilla den här filmen!!

7. The stepfather - Michael Harding kommer hem från militärskolan och upptäcker att hans mamma, Susan, är kär och lever ett lyckligt liv tillsammans med sin nya pojkvän David Harris. Tiden går och Michael och David lär känna varandra. Men Michael blir mer och mer misstänksam gällande David.

Den här filmen tittade jag och min kompis på tillsammans och vi tyckte att den var både bra och spännande. Det händer väldigt mycket i filmen och den är såååååååå bra bara haha!

8. Expelled - Felix älskar att spela pranks. Rektorn är inte lika förtjust i hans pranks och relegerar honom från Eastwood High. Fast det har inte Felix det minsta emot, så länge som hans föräldrar inte får reda på det. Nu är det bara för Felix att göra allt han kan för att bevara hemligheten.

Den här filmen är en riktigt bra high school film. Den kom ut 2014 och är så rolig. Cameron dallas, Marcus Johns och Lia marie johnson om ni vet vilka det är, dem är med och skådespelarar i filmen!! Så braa!!

9. Wild child - 16-åriga Poppy Moore är en självupptagen och otäckt rik överklasstjej från Los Angeles. Efter att en fest spårat ur, får hennes pappa nog och skickar henne till en internatskola i England för att få ordning på henne. Poppy längtar tillbaka till friheten men när hon gör allt i sin makt för att bli relegerad, ställs den amerikanska prinsessan inför en värdig motståndare: engelska flickor och lärare som inte tolererar hennes bortskämda sätt.

Den här filmen är så himla bra och rolig. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer om den här filmen men jag tipsar verkligen den här!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


1: Vad har du på dig? Ett par pyjamas byxor och ett vitt linne.
2: Någonsin varit kär? Nope.
3: Någonsin haft en fruktansvärd breakup? Nope.
4: Hur lång är du? Snart 170 typ.
5: Hur mycket väger du? Skulle gissa på nåt med 50 kg.
6: Har du några tatueringar? Nope
7: Några piercingar? Aa i öronen bara.
8: OTP? Haleb i PLL, Stydia i Teen wolf, Feliver i Arrow och väldig många andra haha.
9: Favourite serie? Ni som känner mig bra vet att jag tittar på fruktansvärt MYCKET serier typ hela tiden men några favoriter är PLL, Teen wolf, The flash, arrow, KUWTK och MÅNGA MER haha :)
10: Favorit band? One direction, Fifth harmony, 5sos och några mer typ.
11: Något/någon du saknar? Saknar att resa asså jag ÄLSKAR att resa.
12: Favoritlåt? Just nu är det All i want - daniel skye och Cameron dallas<33
13: Hur gammal är du? Fyller 13 den 16 april 2016 ( asså 03 )
14: Zodiac tecken? Dävuren tror jag...
15: Kvalitet du söker du hos en partner? Romantisk, snäll och har rolig humor.
16: Favorit Citat? Gillar verkligen detta citatet "and everytime i look at you, it hurts" asså inte för att jag är kär i någon utan detta citat tycker jag bara är fint.
17: Favoritskådespelare? Dylan O'brien obviosly ( min kändis crush haha ) Austin Butler gillar också Cameron diaz, Ian somerhalder, jennifer lawrence, will smith, jennifer aniston och fler.
18: Favorit färg? Gul har alltid varit min favorit färg så haha :)
19: Hög musik eller låg? Hög musik ofc!!
20: Vart går du när du är ledsen? Ingen speciell plats direkt men typ sängen kanske.
21: Hur lång tid tar det för dig att duscha? Om jag sitter i badkaret kanske typ 40 min, men om det är en snabb dusch kanske 10 min.
22: Hur lång tid tar det dig att bli redo på morgonen ? Typ en timme.
23: Någonsin varit i en fysisk fight? Flera så jag har tappat räkningen haha.
24: Turn on? Om man ska titta på utseende så käkbenen asså gaaash va snyyyygt <33
25: Turn off? Hår i armhålan asså omg nej nej nej.... Typ alla killar har det hahaha men aa.
26: Anledningen till att jag gick med På att blogga? Mina kompisar börja så jag börja också haha.
27: Rädsla? Spindlar, ormar asså ush...
28: Det sista som fick dig att gråta? Igår så kollade jag på arrow nya avsnittet och typ grät as mycket pga en grej haha jag är ganska känslig satt aa haha.
29: Senaste gången du sa att du älskade någon? Typ nu till mamma haha
30: Betydelse bakom Ditt bloggnamn? Mitt namn bara haha
31: Senaste bok du läst? Silverpojken håller jag på och läser av angelin angeborn tror jag.
32: Boken du läser just nu? Silverpojken
33: Sista serien som du såg? the 100 igår säsong tre kom ut igår så
34: Senaste personen du pratade med? Mamma
35: Förhållandet mellan dig och den person du senast smsade? Mamma
36 : Favoritmat? Kebabpizza
37: Plats du vill besöka? LA asså det måste ni veta om mig JAG ska åka dit asså det är min drömplats seriöst....
38: Sista plats du var? Egypten
39: Har du varit kär? Nope
40: Senaste gången du kysst någon? Har inte kysst någon haha
41: Sista gången du var förolämpad? Blir det typ hela tiden i skolan så
42: Favourite smak av sött? Chocklad om det sött haha.
43: Vilka instrument spelar du?? Gillar att spela trummor jag går inte i det men forfarande.
44: Favorit smycke ? halsband
45: Senaste sport du gick i? Typ handboll eller fotboll kanske
46: Senaste låt du sjöng? Once upon a time av mariahlynn
47: Favourite raggnings replik? Har ingen
48: Har du någonsin använt det? Har ingen ju haha
49: Senaste gången du umgicks med någon? Igår var min kompis hemma hos mig!
50: Vem bör svara på dessa frågor? Alla som vill<3

Okej allihopa nu har jag svarat på lite frågor hoppas att ni har lärt känna mig lite iallafal haha kommer mer inlägg så stay tuned haha!!
Xo- dima <333

Likes

Comments