Hejsan det var länge sen. Kommer in för att berätta mina ändringar här i livet.

Just nu håller jag på med att packa för fullt inför min flytt till Stockholm. Jag ska börja studera till Förskolelärare inne på Stockholm universitet. Jag börjar nästa vecka o känner mig nervös inför starten.

Jag kommer studera och satsa på mina hobbyn. Jag kommer tyvärr lägga prio nummer 1 på studier. Om tiden finns åt mina hobbyn.

Självklart kommer jag försätta att träna. Träningen ger mig mera ork och kämpar glöd. Så detta kommer jag inte lägga på hyllan.

Youtube som jag skulle lägga tid på kommer tyvärr bli ett hobby efter studier.

Universitet kom som en chock. Var på reserv men efter 2 veckor var jag antagen trodde inte mina ögon när beskedet kom.

Hoppas ni får en fin fortsättning på detta år. Kämpa för era mål och ge inte upp om hoppet att lyckas en dag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 131 Readers

Likes

Comments

hej allesammans hur är det? själv mår man bra men väldigt förkyld.

idag har jag verkligen tänkt på hur mycket jag brinner för Make-up artisteriet och stylist yrket. Kollade massa klipp från modevisningarna/make-up artister osv.. Läste en artikel om hur man blir mer produktiv/mera gjort under dagarna. Det stod att man skulle starta sin morgon tidigt. Man skulle upp kl 08:00 senast. Men om jag är en morgon människa så varför går jag inte upp då och gör en förändring? frågar jag mig själv..

Jag undrar verkligen hur jag inte har åstadkommit till de mål jag har. Att starta en Youtube kanal och make-up artisteriet på heltid.

Så jag la om mina mål, kommer kämpa för mitt "drömjobb" plus min lärare utbildning som också är ett drömjobb. Kommer försöka att lägga upp ett schema på allt hur jag ska göra osv..

Lite nervös över hur jag ska hinna. Youtube/make-up artist kommer bli en hobby och arbete förhoppningsvis senare i framtiden.

hoppas er måndag var bra och att er vecka blir bästa veckan :) ha en fin :*

Likes

Comments

Jag vill verkligen kämpa för min blogg/skönhet och stylist yrket. Men jag tappar inspirationen ibland och ibland känner jag att jag har FÖR MYCKET inspiration så jag vet inte vart jag ska lägga allt. Eller hur jag ska placera allt!

Vissa dagar så måste jag skriva ner allt. För att jag inte ska glömma något. Ibland så vill jag sätta mig och skriva ner allt här men jag kan inte ta allt från någon rakt av.

Så jag måste verkligen lägga lite tid på det! Har väldigt mycket.

Har Pinterest jag lovar er jag sitter där i ca 3 h om dagen typ. :O ja jag är berodde av denna App :) hahaha

Vad tycker ni jag ska göra?

Ha en fin kväll :)

  • 151 Readers

Likes

Comments

Hej fina du! Jag mår inte så bra. Sjuk/allergisk! Jag vet inte vilket det är. Men hoppas det är bra med er!!


Den senaste tiden har jag varit sjuk och väldigt upptagen med typ allt och lite till!! :)

Jobbat, pluggat, tränar (när jag har varit frisk) osv

Jag vet inte om ni vet men min mormor gick bort från våra liv den 4 december 2015. Vilket har varit jobbigt. Men när man tänker på det nu så var det nog bäst för hennes skäll. Hon orkade inte kämpa mera mot sin cancer. Så cancern vann över henne men hon var verkligen en kämpe <3

Nu ska jag bli frisk det är jobb som gäller imorgon 💪🏽 jag älskar att jobba med barn <3

  • 201 Readers

Likes

Comments

Rubrik får tala för sig själv. Eller? Hahah

Jag lovar er och jag menar detta för 6 månader sedan HATADE JAG att träna! Jag menar allvar!!

Nu 6 månader senare så ÄLSKAR JAG träning/gymmet! Den senaste 2-3 månaderna får jag ångest, när jag säger ångest så menar jag ångest. Hahaha jag har inte tränat idag och jag har ångest! Är detta bra eller dåligt?

Jag får ångest av att inte kunna röra mig, jag vill kunna röra av min energi som är sjukt jobbig. Nu under de senaste månaderna har jag lärt mig att gå och träna fast jag är sjukt trött och seg.

Ibland får jag sjuka tanker att gå o träna när jag är sjuk :O hahaha då lär detta gått långt!

Nu när jag börjar se resultat av min hårda träning så vill jag fortsätta tills jag når mina mål! Jag har form bilder/motivations bilder så jag påminner mig själv varje dag att titta på dom, då jag ger verkligen allt när jag tränar.

Ni kommer få mera uppdatering om min träning lite senare! Jag själv känner mig inte säker i allt jag gör inom träningen och kosten. Så jag kan inte sitta här och ge er massa tränings tips eller kost tips!

Hoppas ni förstår mig. Jag är själv "ny" in i hälsosamma livet.(tänka på kost och träning)

Nu ska jag inte skriva en bok vi hörs snart! :) ha en fin lördag! :) ❤️

  • 265 Readers

Likes

Comments

Hej mina vänner här kommer mina tre favorit concealer.

1: Mac Pro Longwear concealer

Macs är min nya favorit använt den 3 gånger så hittills är den bra

2: Maybelline FitMe

Detta är min absoluta favorit till vardags! Lätt på huden, lätt att blanda ut och täcker väldigt bra!

3: NYX HD concealer

Denna concealer har jag använt i snart 1 år inne i mitt andra flaska (hållare) jag älskar den till 110%
Den täcker väldigt bra, lätt att blanda, går i en gul-ton och den är perfekt till en fest eller något på kväll. Väldigt snygg highlights får man när man tar bilder!

Detta är mina favoriter. Vilka är era favoriter? :))

Likes

Comments

Hej alla mina fina läsare! Detta är mitt första inlägg in på 2016 och häller inte den sista. Jag ska jobba en hel del detta år för mina mål. Jag kommer kämpa för alla mina mål. Och jag kommer verkligen sträva efter alla mål.


Jag kommer inte ge upp vid fösta taget om det går ner. För varje nergång ska bli min nästa framgång. Jag kommer på börja nya saker i mitt liv. Då dessa jobb har varit mina dröm jobb i flera år.


Jag sitter och skriver nya nyårs luften/mål. Jag ska checka av så många så möjligt detta år. Jag kommer sträva, kämpa och slita mig för dom. Jag ska komma dit!! Det finns ingen återvänd allt ska bara framåt. Varje mål ska vara väl planerad. Och genom tänkta ordentligt.


Jag kommer absolut ha fantastiskt kul under året. Jag lämna 2015 på ett bra sätt där jag fick sätta mig i en studio och komma närmre min drömjobb. Jag måste hitta dom bästa guldkornen!!


Jag lämnar 2015 bakom mig och ser framåt på 2016 och gör detta år till den bästa året någonsin. Nu kör vi!!


För mig är det viktigt att ha mål. Mål som man ska sträva efter och kämpa för! Hade mål 2015 men hade för många hinder på vägen. Sånt ska inte stoppa mig i år!!


Nu ska jag inte göra detta inlägg till en bok. Ni får läsa min bok istället senare :D

Ha en fin fortsättning! Och lycka till med era mål!! :))

Likes

Comments

hej allesammans!
nu är jag på väg till Stockholm. Idag ska jag hänga i en studio med Alegro (Jiyar yousefi) Där han bland annat ska spela upp lite matrial som han själv skrivit texten och producerat själv! välidgt begåvad kille med mycket talang och sjukt bra musik stil samt väldig bra röst!

imorgon kommer min vän stockholm för att hänga här ett par dagar sedan beger hon sig hem till USA igen! kommer bli en lyckad lång ledighet :)

vet dok inte vart vi ska fira nyår. Var i stockholm ligger de stora festerna? :))
  • 363 Readers

Likes

Comments

Jag vill inte höra sånt. Jag förstår inte varför en kille/tjej får höra att de är för tjocka eller för smala!

Jag förstår mig inte på denna värd där vi behöver gå efter utseende när man är så ung/liten.

Att höra en 13 åring säga att hen har blivit tjock och behöver träna. (Men hen är inte alls tjock)

Att höra en 3 åring säga "jag bantar" lilla du vet du vad det betyder? Vet du vad du har fått höra?

Jag förstår inte varför barn blir inmatade med att komma i form (gå ner i vikt för att du är tjock)

Snälla ni som hoppar på allas utseende och deras form. För många förstår inte att vi alla ser olika ut.

Låt ingen trycka ner dig för ditt utseende, låt ingen glömma dig. Låt ingen att påverka dig.

Kräv äkta kärlek, kräv någon att älska dig för den du är, kräv respekt från den personen, kräv de du vill ska vara en viktig punkt i ditt liv.

Ändra inte dig för någon och om den personen inte kan ändra sig för dig!

  • 375 Readers

Likes

Comments

Hej det var 1 månad sedan jag inte skriv! Jag har haft fullt upp.

Det har varit mycket innan min systers bröllop. Jag har köpt massa och hämtat massa! Men det har gott bra och bröllopet var helgen som gick. Vi hade jätte roligt och väldigt trevlig. Dansa hela natten!

Sen så började jag jobba i måndags på förskolor runt om i Hallsberg! Vilket är underbart. Jag har ju funderat på att studera till förskolelärare så detta är perfekt för mig för att testa på om detta är ett arbete för mig i framtiden.

Jag har just nu fått flera mål eller idéer på vad jag ska göra i framtiden. Vill så mycket just nu. Men ett mål är ju att börja att flytta till Stockholm och försöka studera nära Stockholm!

Jag har fått så mycket stöd de senaste månaderna av en väldigt god vän! Som verkligen har funnits där för mig. Och har lärt mig mycket av honom. Han har visat hur viktigt det är med att lyckats. Han har visat mig hur viktigt det är att nå sina mål och hur man gör för att komma fram till dom!! Uppskattar hans råd och all hjälp jag får! 🙏🏽🌹tack vännen 🌹

Här kommer lite bilder från senaste veckorna!

Likes

Comments