Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det har tagit många år att acceptera. Många tänker att det är en enkel uppgift i livet. Men ibland låter inte alla dessa frågor dig leva. Varför jag? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Vem hade jag varit annars? Vad var meningen med allt det här?

Jag var en normal tjej. Hade familj & vänner, kände mig aldrig utanför på något sätt. Inte trodde jag att livet skulle förändras över en dag. Allt jag någonsin vetat om försvann. Långt bort. Och där stod jag, ensam. Helt förvirrad. Kände inte igen mig själv. Kände inte igen mitt liv. Den här tomhetskänslan. Den här ensamhetskänslan. Känslor och funderingar jag endast sett i filmer. Man kan väl inte bara vakna en dag så där och känna sig ensam?

Mitt tänk, mitt sätt, min verklighet ändrades på några minuter. Chocken som blev till av allt detta har följt mig länge. Jag trodde aldrig att det förflutna kunde komma ikapp dig så himla ordentligt. Att det kan äta upp dig inifrån.
Idag kan jag acceptera. Mitt liv har varit tufft. Man klarar inte av att härda ut tills slutet. Det är viktigt att bearbeta sina känslor.

För man kan visst, vakna en dag så där och känna sig ensam. Det kan hända vem som. Även om du har allt.

Likes

Comments

Hitta en fin text som verkligen berör. Jag tror att dom flesta känner igen känslan i texten, när man får ett besked om skolios. Den här obeskrivliga känslan när ingenting blir desamma igen.

"Kära 15-åriga jag. Du kommer snart att få ett besked som vänder upp och ner på dina planer de närmsta åren. Du kommer aldrig att åka till Italien. Du kommer inte närvara på din egen skolavslutning eller dansa små grodorna runt midsommarstången. Du kommer ligga på sjukhus. Du kommer ha ont och du kommer inte kunna vända dig själv i sängen. MEN du kommer att kämpa. Kämpa för att komma ifrån sjukhuset. Kämpa för att det är det enda rätta. Kära 15-åriga jag. Det finns en sak som jag vill att du ska veta. Du är inte ensam. Du är inte ensam om att vara rädd, om att vara ledsen och det är okej. Kära 15-åriga jag, det är okej att känna. Oavsett känsla. Det är okej.

Det besked som du snart kommer att få, kommer göra dig mycket upprörd. Du kommer bryta ihop i sjukhuskorridoren. Sitta gråtandes på det kalla sjukhusgolvet med dina föräldrar sittandes bredvid dig. Du kommer snart att ligga i en sjukhussäng livrädd. Livrädd för att bli förlamad och livrädd för att försvinna.. Jag önskar att du hade pratat med någon om din rädsla för den fanns närvarande hela tiden. Jag önskar att du hade pratat med dina vänner om din situation, men det gjorde du inte. Kära 15-åriga jag, ensam är inte alltid starkast. Du behöver inte vara tuff jämnt. Du behöver inte bita dig i läppen för att inte gråta.

Speciellt en sak vill jag att du ska veta. Du kommer att klara det. Du kommer att ta dig igenom motgångar. Tack vare din familj och tack vare dig själv. Kära 15-åriga jag, jag visste att du skulle klara det och vet du varför? För att du är bra som du är. Precis som du är. Glöm aldrig det."


Likes

Comments

Fokusera på dig själv! Ingen klappar dig på axeln när du har jobbat bra. Ingen tackar dig när du går in i väggen. Folk hugger dig i ryggen och undrar varför du blöder.

Fokusera på det som gör dig glad. Lär dig att prioritera ditt välmående. När det väl kommer till saken, är det du som ska vara lycklig! ❤

Likes

Comments

Ni vet när man kan checka av en av sina drömmar? Det var precis vad jag gjorde i måndags. Rihanna har varit min favorit sedan långt tillbaka. Jag har henne första skiva bland annat, när hon kändes helt oskyldig. Innan allting hände. Hon är en diamant av speciell kvalité för mig. Så snygg och vilken röst! Kunde inte känna annat än lycka på tele2 arena i måndags. Vilken grym konsert! :D <3

Likes

Comments