Jag har precis lärt mig att iblnad ska man inte försöka reda ut saker på en gång för de går bara år helvete.

Man bör nog ta de lugnt och prata om de lite senare men de är inte alltid lätt. Jag förlorade vänner på att jag ville reda ut saker och ting men dom vägrade lyssna vad de va jag ville säga. Men jag får kanske skylla mig själv. Men nu ska jag börja tänka mer på mig själv än på andra. inte vara den snälla personen och alltid ställa upp för de går bara åt helveta varje gång.

Ny dag nya tag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments 

Jag har testat klistermärken istället för naglack och jag tycket att de ät sjukt bra de flagnar inte och du tappar inte en liten bit av färgen.

De blir en väldigt cool effekt på naglarna lite udda och de tycker jag sälv är väldigt kul. Jobbade idag och fick väldigt många komplemanger om mina naglar inte bara från kvinnliga könet utan även från de manliga. De tycket jag var riktigt kul.

Jag har testat två olika märken de senaste är precis dessa som är på bilden. Dom var ganska svåra att få ut jämt men de syns inte på håll. Sen har jag testat ett märke som heter Kiss och de var mycket lättare tyckte jag för de var lite mer hårdare i plasten. Men de är en smak sak.

Nackdelen är dock att dom inte riktogt fäster på kanterna av nageln men de stör inte mig alls mycket. jag är fast vid dom tycket dock de är synd att dom kostar 100 kr men vad gör man inte för att ha fina naglar.

Ps jag har även gjort de på tårna. riktigt kul.

Jag är fast!!!!!!!

Likes

Comments

Jag har ju redan lagt upp bilder på halloween sminkningar men fick bilder av en jobba kompis på hur de såg ut och hittade gamla bilder från skolan med halloween sminkningar.

 

Lite fel att jag ler på varje bild haha Men kul var de med som sista 3 bilderna kom jag faktiskt bland dom 3 bästa utklädda de var kul :D

Likes

Comments

MIN KÄRA BROR HAR FÖRLOVAT SIG JAG ÄR SÅ GLAD :) GRATTIS MIN KÄRA BROR OCH SOFIE :DLikes

Comments

Vad är de som är fel om en kille gör ansiktsbehandling eller om han nopprar sina ögon bryn? Jag kan ju säga från mina egna ord att jag tycker de är bra om en kille är mån om sitt yttre gör ansiktsbehandling för att rensa ut smuts och gör den piggare. Den finns de ju en gräns hur man ska noppra ögonbrynen jämna bara till formen och gör dom absolut inte för smala. De är inget fel de är vara bra om man vill ta hand om sig.

Likes

Comments

Jag hatar när folk leker med ens känslor.
SLUTA MED DE DU GÖR MIG LEDSEN!!!!

Säg inte saker som du inte menar gör inte saker som du inte står för.
Antingen låter du mig vara eller så får du faktiskt ta och visa vad vill med mig.

Likes

Comments

Ja då har man jobbat en hel del denna veckan förutom igår när jag log hemma och var sjuk men nu är man på hugget igen. Just nu sitter jag på bussen till Uddevalla. Ska hälsa på min moster och min mormor :)

Jag tänkte bara ge ett tips om man tycket att huden är jätte torr och man vill få igång fukten ta body butter som en nattcrem de funkat super bra :)
Den har väldigt mycket fukt i säg och nej de är inte för fett. Testa så får ni se :)

Ha en bra kväll :)

Likes

Comments

Jag funderar på om jag vill fortsätta vara röd hårig eller om jag ska gå tillbaka till blond?? V tycker ni?


Likes

Comments

Varför lämnar folk oss utan att berätta varför?

Om man ändå kunde svara på den frågan. Jag önskar man kunde få svar på de. De hade varit en lättnad.
Ibland önskar jag att jag kunde se vad de är som tynger folk. Vad som besvärar en. Men man kan inte vara där för alla tyvärr.
Skulden man får när man förlorar någon man verkligen tycker om och bryr sig om kan ingen ta ifrån än.
Var hos den du bryr dig om finns där för den mer kan du inte göra. Önskar man kunde men de gör oftast inte att göra mer.
Men en sak är säker dom är med dig vart du än går. Dom finns alltid i dina tankar och vid din sida.

Likes

Comments

Jag önskat de kunde bli Halloween igen vill göra en massa sår. Ska testa en massa nya saker innan dess :)


Likes

Comments