Hei fredag!

Dette er min dagbok, fra mitt giddalause og oppråttne liv. Dette er mitt fristed hvor jeg kan skrive ned alt som er bedritent med reisen min ned i vekt. Hvis jeg noen gang kommer meg så langt. Jepp, jeg er en negativ pessimist. Og jeg skal ned i vekt. Så dette kan bli riktig så gøy, dere! Forventer vel egentlig ikke lesere på denne bloggen, men det gjør virkelig ingen ting. Jeg har ingen intensjon om å fylle andres liv med det som skjer i mitt, dette er ment som mitt personlige fristed. Kanskje det eksisterer likesinnede der ute?

Jeg er i alle fall ei jente, snart i midten av tjue-årene, bosatt i ingenmannsland sammen med mine egne tanker og fanget i min egen kropp. Men dette skal drastisk endres på, både tankegangen og kroppen. Jeg har alltid vært misfornøyd med meg selv, og vært nedstemt og deprimert på grunn av dette. Jeg har aldri følt meg vel i noen plagg, og har hatt mest lyst til å grave meg et digert hull hver gang noen drar fram et kamera.

Jeg har lyst til å ende opp i en kropp jeg er fornøyd med, og en kropp jeg kan føle meg vel i og være stolt av. Jeg ønsker å ha på meg akkurat de klærne jeg ønsker uten å se ut som en surret julesylte i saltlake, og jeg vil ha på meg bikini om sommeren uten å se ut som hovedattraksjonen på hvalsafari. Jeg har ikke lyst til at noen tilfeldig forbigående skal ringe Discovery Channel eller Animal Planet når jeg kommer vaggende bortover fortauet.

Så velkommen hit, dere som skulle ønske å følge meg på denne reisen. Det blir svette, snørr, tårer, ironi, negativitet, pessimisme, surking og et stort og lykkelig lys i enden av tunnelen. 

Likes

Comments

Hello world
Selvfølgelig måtte jeg teste ut denne måten å blogge på. Virker som Nouw er en veldig god platform som er enkel og brukervennlig, og som jeg sannsynligvis kommer til å trives godt med å bruke. Kjenner på meg at det kommer til å gjøre det vertfall. Dette er uansett et testeinnlegg, bare for å se hvordan innleggene jeg skriver ser ut når jeg forhåndsviser bloggen.

Dette er et nytt avsnitt. Rett og slett for å sjekke at ting faller på plass slik jeg ønsker. Jeg er veldig nøye og pirkete på hvordan bloggens utseende er, og derfor skriver jeg slike teite testeinnlegg som dette. Foreløpig ser det veldig bra ut. Er litt usikker på fontene, men det er heldigvis mange å velge mellom, så en eller annen gang finner jeg vel den rette. Ja, jeg er litt rar når det kommer til slike ting. Men orden er noe jeg er opptatt av. Bare dumt jeg ikke klarer å holde helt orden på meg selv. 

Det er orden på meg selv denne bloggen skal hjelpe meg å fikse litt på. Jeg er i hovedsak ikke ute etter lesere og den pakka der, jeg har bare behov for et sted å uttrykke meg. 

Likes

Comments