Dags för en ny start i livet, och en ny start på bloggen...

Har jobbat en vecka & testat med att köra ifrån Kolbäck, de har varit lite tufft med att gå upp kl4 varje morgon. Men de har ändå funkat. Trivs så bra här ute i Kolbäck så de är värt de 💕

Nu är snart helgen slut, den har bjudit på Barkarby träffen som va riktigt trevlig i år. Med massor av människor man inte träffat på ett tag. Så de vart lite sent. Va hemma i sängen vid 2:30.

Idag hämtade jag hem Whisky & Frost från Hallstavik då de inte funkade hos dom nya ägarna. Så nu ligger dom helt utslagna här hemma. Skönt & se dom så avslappnade 😍

Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det har varit en hård vecka. Jag har flyttat in i min nya lägenhet & möblerat hela lägenheten. Så nu börjar de likna ett hem.

Lite små strul bara, typ som att BOXER skickade ut en Box med trasig hårdvara. Så får vänta på en ny box. Tur att jag har datorn iaf så jag kan kolla på Netflix & Viaplay.

Nu blir de att försöka ha lite kul i helgen

Likes

Comments

Likes

Comments

Mot Västerås som chaufför!

Robin & Sved ville till Summer Meet så vad gör man inte. Jo man kör dom till Västerås & ställer upp som chaufför. Självklart i de dåliga vädret. Jag håller mig nog i bilen. Men jag får ju ha Sveds Audi iaf.
Kram!

Likes

Comments

Nu räknas dagarna ner..

Allt börjar ordna sig för att jag ska få min nya start! Idag var jag & kolla på min nya bostad, i ett nytt län!
4 september börjar jag om från början, & byter allt. Förutom mitt älskade jobb, dom blir inte av med mig.

Så nästa vecka ska jag skriva kontrakt på min nya lägenhet i Kolbäck. En mysig 2a på 64kvm, i ett lugnt område. Ska bli så skönt & få börja bona om min nya lägenhet med de jag vill ha. Plus börja om med allt annat. Singel & redo för nya utmaningar 😍

Likes

Comments

Inom snar framtid så börjar ett nytt kapitel för mig & mitt nya liv.

Jag har länge haft en (dålig?) vana att sätta mig själv i sista hand i alla situationer. Nu är de dags att fokusera på mig själv. Vad vill jag? Nu ska mitt välmående gå först!

Ska snart flytta till en 2a i Enköping, så kommer snart ha fullt upp med inredning & boa in mig i mitt nya hem & livstil.

Från och med nu ska jag bara göra saker som känns rätt för mig.

Likes

Comments

Okej, jag är värdelös på de här med att blogga...

Men nu tar vi nya färska tag! Mitt liv har vänts upp & ner lite grann nu senaste tiden. Men jag kämpar mig upp för stegen igen nu så.

Som vissa av er redan vet, så har jag & Robin valt att gå skilda vägar. Då vi har jobba på våra relation så länge nu utan framgång, & känner att de är bättre att gå ur de här som vänner.

Så nu försöker vi att hitta nya varsina bostäder, och hoppas på att kunna starta våra nya liv snart.

Likes

Comments

Igår vart mitt hjärta strajpad, de vart superfint! 😍

Idag har de varit en lite halv stressig dag på jobbet, tog en vända ut på stora Essingen. De va trångt & trevligt, men de är alltid kul med nya utmaningar. Så man får en chans att testa sig själv.

Idag kom jag förengångsskull hem i bra tid så jag kunde göra pannkaksfest med chokladpannkakor, grädde & drottningsylt 😍 har tvättat två maskiner oxå & hängt upp.
Kram

Likes

Comments

God morgon/God förmiddag! ✌🏻

Idag är livet jävligt lugnt, kan jag säga. Hämtade "Hjärtat" på verkstaden imorse vid kl7, då jag fick veta att dom fortfarande inte löst problemet!

Åkte vidare till Åkersberga för att köra ett lass till Svinninge, och nu sitter (läs, ligger) i förarsätet & avnjuter en vaniljlatte medans gubbarna har lunchrast.

Likes

Comments