Kommer sakta men säkert att stänga ner den här bloggen. Ni kan fortsätta följa mig på www.dieno.vimedbarn.se käns som att den portalen passar mig bättre. hoppas ni mina fina följer med mig dit :) 

direktlänk till nya bloggen dieno

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För några månader sen gick min dator sönder, och med tanke på hur våran situation ser ut. Har det inte varit prio nummer ett att köpa en ny dator. När kontot nästan står på noll i mitten av månaden och man har 5 munnar att mätta, så är allt annat som inte är i matväg en lyx vi inte riktigt har råd med. Men idag fick jag en ny dator av världens bästa mamma och styvpappa. En ny dator är inget jag har bett om, inget jag ens tänkt att införskaffa på ett bra tag. Så jag är så sjukt tacksam. Jag har verkligen fantastiskt människor runt omkring mig, och det gör våran dagliga kamp lite lättare. KÄRLEK!

Likes

Comments

Jag och Alessa började dagen med att åka in till Klippoteket hötorget för att foxa håret. Det tog lite drygt 3-4 timmar. När vi var klara på salongen skyndade vi oss till söder, för att gå på en öppen casting för babybjörn. Efter castingen mötte vi upp Michan och Abbi på ett konditori på Mariatorget, Men dan var inte slut där. Jag och Alessa hade ett event inbokat på schemat. Det var ett event i Apolivas popup butik i mood gallerian. ( kommer berätta mer om eventet i ett annat inlägg). Jag och Alessa var hemma runt 20.00. kan ju säga att jag va heeelt slut. somnade samtidigt som Alessa, och nu ligger jag jär kl 03.20 och är hur pigg som helat. buuuh! =( Måste bara säga att Alessa skötte sig exemplariskt hela dagen. Min lilla stjärna♡


Likes

Comments

före och efter. dock är det inte klart än, kommer bli så snyggt när det är färdigt.


Likes

Comments

Just nu sitter jag på Klippoteket hötorget och får mitt hår fixat av bästatse Jonny. ska bli spännande och se hur resultatet blir. Kika in lite senare för resultat :)

Likes

Comments

just nu känns de som att det inte händer så mycket. Ändå räcker tiden inte till. Kan ni också känna så?

Likes

Comments

I dag har det inte hänt speciellt mycket. Vi åkte en sväng till den nya gallerian som öppnat i kungens kurva. Allt va nytt och fräscht, såklart! Dock var utbudet på affärer väldigt begränsat, så vi bestämde oss för att åka till SKHLM ist. Där vi åt lite mat och köpte lite nya saker.






Likes

Comments

Min kära vän Atousa bjöd med oss till kolmården. Där vi spenderade en heldag i kylan. Kan ju säga att jag är helt slut just nu. Vi hade i vilket fall en super trevlig dag trots det hemska vädret. kommer lägga upp massor av bilder så fort jag orkar lägga över dom. Ha de!

Likes

Comments

Hur äckligt är inte det?! Jag förstår inte varför man inte kan göra sånt hemma. just nu sitter det en kvinna bakom mig och filar naglarna! vilket jag nästan tycker är värre. för klipper du naglarna hamnar dom på ett och samma ställe, men filar du så flyger det nagelspån överallt. Jag är sådär sugen på att andas in andra människors nagelskit!

Likes

Comments