YES!

Jaaa!

Som ni kanske förstår så har jag/ vi även denna lördag haft mello myyys! Och de va såå rätt låt som vann. Jag ÄLSKAR John💖 sån varm, känslofylld, kärleksfull och framförallt tacksam! Så värdig och bra låt såklart👍🏼

Tippade ju såklart även denna vecka, men de va svårt..... ..


Ja, annars då?! Va har hänt mer på nr 19 idag?

Jo de har snorats, nysts ikapp här.... just nu äre Micke & Gicka som är dyngförkylda och går på halvfart...

Jag vaknade till vid 7 tiden i morse, hade nog kaaaanske kunnat sussa lite till men tanken om att dra och äta frukost kändes bättre. Micke va oxå vaken så vi väntade till runt 8 innan vi fick fart på Gicka. Vi gjorde oss klara och pös iväg.


Å nog blev vi mätta allt.....

Tyvärr va de rätt mye som va slut idag trots att vi kom vid halv 9-9.... lite tråkigt måste ja säga! De som gör reklam för hembakade brödet dom serveras.....fanns inget! Men hi blev mätta och nöjda iaf, de va ju huvudsaken. Plus att de va mysigt!

Mätta & belåtna pös vi hemåt igen. Gicka gick upp på sitt rum och började städa medan ja & mannen hamnade framför skidåkning , eller jag kollade & mannen däckade....

Tjocka katten och jag mös tillsammams..

Vid 13.30 dök lilla J upp för att hänga med oss. Till en början gick de inte så bra, han ville inte va mä oss....men de släppte fort när jag föreslog en promenad mä Ozzy som han gillar.

De blev lite Pokemon, lördagsgodisinhandling, fika och mys denna em!

Godiset va nog de bästa idag😀

Vid 18 tiden kom mamman och hämtade lulle J.

Jag passade på att slökolla på tv en stund innan de blev dax för mello!

Eve & May har varit hemma hos May idag, pratade previs mä dom, de hade varit på tegelhuset i stan på nå R'n B tjosan, men nu va de hemma igen.Kul att de hittar på nå och inte bara ligger inne i sängen.

Å på tal om säng..... nu dimper ja ner i min och hoppas på en god natts sömn.

Kram på er !💖

Gillar