VILKEN DAG!

Halloj!

Vilken fantastisk ljuvlig dag vi haft! I går kollade vi ju vädret som visade sisådär så va ju helt inställd på en greja hemma dag då vi köpte nya möbler igår. Men när jag vaknade med ett ryck straxt efter 10 och såg klarblå himmel och strålande sol då vare ju typ bara att sätta fart! Vet ju inte när man får till en sola & bada dag nästa gång....

Så väckte Eve & Becka och så packade vi i ordning för en hel dag vid badviken. Hade vi vaknat tidigare hade vi kunnat dra ut med båten men idag nöjde vi oss med stranden. Trodde de skulle vara smetat med folk en dag som denna, men de vare icke.

Vi började som brukligt med att äta frukost, dock väldigt sen.... men gött & mysigt!

Vi solade, badade, spelade uno och bara njöt mest hela dagen. De va liiiite kallt i vattnet men när man varit i en liten stund blev de skönt.

Eve & Becka va i och glötte länge som vanligt, tur Eve va med då både ja & mannen inte va i så länge som Becka ville 😀

Vid 15 tiden pös Eve & mannen till K- rauta och köpte nån täckduk eller va de heter, då mannen har jour nästa vecka så ville han ha det hemma så han kan börja fixa lite. På vägen tillbaka tog de med sej Angelica som slutat jobba, de tyckte ja va mysigt även om de bara blev några timmar.

Eve kämpade på med körkortspluggandet både vid stranden och när vi kom hem 👍

Vid 17.30 rullade vi hemåt, och tur va väl det då värsta ovädret rullade in.

Vi packade upp allt, käkade pizza och sen började vi projektet röja hallen!

Nu är de gamla sönderkloade skiten utslängt och de nya kämpar mannen med att få ihop. Å kära nån vad skit det låg i lådorna vi hade, har slängt hur mycket som helst. När vi ställde dit byrån blev de inte som ja tänkt mej... ovant eller fult, a ja vi får väl sova på saken. Det ser nästan ut som om vi ska flytta för de ligger saker precis överallt och mitt i kaoset kom finaste Mikis och grattade Eve 🤩❤
Så kul att hon tittar in när hon är i byn, och att de håller kontakten då de följts åt sedan förskoleklass 😀

Eve hängde med Mikis till Kumla en sväng och vi andra kröp till sängs.

I morgon är en ny dag! Ev ska vi träffa vårt " nya kontaktbarn" ska nli spännande.

Men nu äre dax att sussa!

Kraaaam & natti ❤

Gillar

Kommentarer