Vidrig söndag!

Ja fy 17 för denna helg! Den har sugit nått vedervärdigt! En helvetes vecka har det varit och den avslutades inte på topp! Så vecka 7 är nu raderad från min kalender!

Morgonen började lika lugn som igår, om inte lugnare. .

Mannen va på övning i flera timmar så innan kidzen vaknade kollade jag ikapp på HTG och även på förra veckas mello.

Å jisses va bra Liamoo & Hanna va! Det var ett så bra nummer de gjorde... kan mycket möjligt bli årets vinnare🤗

Vi käkade frulle när alla vaknat och sen blev de vinterstudion. Gicka & Ronja drog och träna och Henrik & Becka gick hem till Henrik.

Lite orolig över sessans mående, hon börja snora och klaga över halsont....

Hon ringde föresten sim faster och frågade om hon och Gicka fick komma & sova där i natt, det fick dom.....men planerna ändrades tyvärr.....

För att hitta på något tog ja en tur till Vivalla och hämtade hem en sliten Eve. Hon va dyngförkyld och hade feber & halsont..... kul sportlov! Å hon som skulle jobba denna vecka. Hoppas de ger sej snabbt!

När vi kom hem hade Gicka precis kommit hem från träningen. Hon berättade att hon hade ont i magen... vi gjorde ingen grej av det utan hon låg och vilade på sitt rum tills maten va klar. Vi käkade, hon åt bara lite mos och försvann upp igen.

Vid 19.30 kom hon ner heeelt förstörd, hon la sej dubbelvikt över soffan och försökte andas lugnt, hon grät och nu efteråt berätta hon att hon nästan svimmat av smärta. Jag ringde jouren men de tyckte vi skulle åka in till akuten direkt. Så sakt & gjort drog vi i väldans fart till akuten..... fy fan för den maktlösheten att köra bil och höra hur ont ens barn har det i baksätet. Fy, fy, fy!!

Å som vanligt hade vi ju turen att de inte fanns någon parkering utanför akuten utan de va ju bara att leta!

Fan va de bygger om...... ja jag vet , hade kunnat släppa av Gicka och åkt själv men hon ville inte det....

Så 20.40 va vi på plats i väntrummet.... 21.20 kom vi in och en sköterska tog massa prover på Gicka. Hon sa oxå att de va bra val av dag att komma in idag, för vi fick ett rum på en gång..... val & val tänkte jag !

Å så tänkte man ju ( dumt nog) att de kommer gå fort idag.....

Lilla gumman! Va kan man göra mer än att bara vara där. Jag strök henne på ryggen och hon lugnade sej ... hade lätt bytt plats med henne!


Ja och så gick timmarna....och jag kan säga att många tankar hann gå under dessa 4 timmar...

När läkaren väl kom så klämde han på hennes mage noga & länge, han lyssnade på hjärta & lungor och konstaterade att han kunde inte känna något fel...

Vi fick vänta ett tag till på kiss & blodproverna innan vi vackert fick fara hemåt. Proverna visade bara lite förhöjt med vita blodkroppar men de va ingen fara för så kunde de bli vid hög smärta.

Så 01.25 landade vi hemma. Gicka kändes lugnare även om vi vill veta varför de blivit som de blev....

Så slutligen: ta hand om er och era nära & kära! ALLTID inte bara när det händer något!

Tack för alla hälsningar och omtankar!

God natt💖

Gillar