Värsta läget!

2:a advent och ännu en helg har susat förbi. Å julen närmar sej med stormsteg.... och med det kommer det dåliga samvetet. Varför då undrar ni säkert, jo som tex idag! Ingenting inplanerat och värsta läget för att börja med nått julstök. Tex, slå in julklappar, baka lussebullar & pepparkakor, leta lucialinne ja listan kan fortsätta läääänge till, men vet ni vad det slutar här. Jag va på g med lussebullsbaket men soffan lockade tyvärr för mycket. Alla lägger upp mysiga bilder på advents mingel, glöggmys, fix och trix och jag vill oxå, jag vill oxå få till nån mysig tradition med mina barn, men orken & lusten finns inte och då kommer samvetet över att ha legat i soffan en hel dag och bara njutit och tittat på skidor ist för att verkligen göra nått...

Så jag & mannen började morgonen med lite frukost i vardagsrummet. Eve & Clara sov och Becka va jy hos farmor & farfar, men hon ringde runt lunch tiden och ville bli skjutsad till Hannah och leka så mannen körde bort henne.

På em hörde Gicka av sej, hon mådde inge vidare. Mannen & ja åkte förbi pizzerian och köpte m en pizza till henne och så hämtade hem Gickas bil från Pillan igår. Mannen fixade käk åt oss och så blev de avslut på denna söndag framför tvn.... nu tror och tycker många att gör de inget annat än och ligger i soffan? Då ska ni få svaret nu: jo vi gör andra saker oxå,,men vi samlar energi och tycker om att bara vara,,det är vårt sätt att njuta. Sen som sagt ångrar ja mej oftast framåt kvällen att i gjort mer, men men. Tror jag har en plan över denna " tar de sen" idén får vi se.

Nu ska ja iaf sova!

Natti natti 💖

Gillar

Kommentarer