Varmt & gött

Hej på er!
Ligger nerbäddad i sängen helt slut, blev så trött efter maten...

I morse när ja vakna va mina ögon som två bollar.... Gick knappt att få upp dom, dumma allergi!

Kämpade mej iväg och de gick bra. De va redan väldigt varmt ute när ja gick, och varmare blev de vill ja lova.... Luften har stått helt stilla och de har inte fläktat nått... Så lite små klibbig kan ja säga att ja va!

Å så kom vi till dagens höjdpunkt : ett dopp i poolen💕
Direkt när ja kom hem så bytte ja om och gick raka vägen ut och slängde mej i poolen, 24 grader varmt och sååå gött efter en svettig dag.

Fick denna fina skylt av en elev idag, passar ju perfa 👌☀️

Precis när ja slog ner röven i solstolen och tänkte njuta en stund i min ensamhet då Becka va med kompisar, mannen jobba & Eve va med Clara så ringde mobilen... De va Becka som ville ta med sej sina 4 kompisar och komma & bada. Å där försvann min lugna stund!
Vi bestämde att ja kunde få njuta en halvtimma iaf, ja hann bada 4 gånger, så gött.... och så kom de...
Underbara kidz, så kul hade de.
Behöver ja säga att ja fick fylla på med vatten i poolen när alla gått hem?!

Medan de badade Så började rastlösa mannen att gräva den sista delen ( tror vi) och då kunde ju inte ja bara stå & glo utan ja slängde gräskockor så de bara vissla om de, nu äre så nära att de blir klart, och ja lääängtar 👌💕

När mannen bestämde att de räckte för idag så fyllde ja på med vatten, vattnade blommor och häck, hängde upp badlakan och plockade lite. Mannen & Becka gick till Ica och köpte lite fika till Becka som hon ska ha mä i möra då de är fotbollsturnering i skolan.

Jag stekte fattiga riddare som vi avnjöt ute på altanen. Gicka kom oxå och käkade, så vi satt och tala en stund innan hon for hem.

Men nu ni ger ja upp för idag, kram på er 💕

Gillar