VÅR VALBORG.....

Go kväll!

Hur har ni det? Har ni firat in våren ordentligt nu? Så här fint vöder va väl länge sen vi fick uppleva på en valborgsmässoafton! Inte överhettat varmt nu på kvällen men ingen storm & inte iskallt, gött! Vi har hela vårt tält med fullt med fnissande tjejer, så mysigt att höra dom! Det är Eve och tjejgänget som hänger, kul att de vill hänga hos oss. Gicka ä ute med sina kompisar, hon har nog kul, vet att hon sett fram emot denna kväll.

Vi började vår dag med en tripp till vc, Becka hade tid för att kolla astman. Vi va där i typ 10 min, hon fick blåsa i en mockafjong och vi fick med oss en lapp hem där hin ska fylla i varje dag i 2 veckors tid.

Stannade till på apoteket när ja åkte hem från jobbet , såklart så hade de inte nån blåsmockafjong hemma & inte den medecinen ja skulle ha heller, så vi väntar tills på torsdag så kör vi igång då med blåsningen.

Jag hade sån himla huvudvärk när ja kom hem så avnjöt en kopp kaffe ute i tältet mä Eve innan ja däckade inne i soffan...

Eve pluggade på körkortet, kämpar på!

Jag sov nog i ca 2 timmar, vaknade till och kollade lite på tv samtidigt som ja tryckte ännu en kopp kaffe & alvedon, och värken försvann äntligen!

Mannen, Becka & ja gjorde oss redo för vårt valborgsfirande. Vi va nämligen bjudnahem till Renate med familj i deras fina stuga vid Tisaren. Så vi köpte med oss en blomma och for iväg!

vi hängde, promenerade till sjön, åt gott och bara njöt av lugnet, helt perfekt och precis va ja behövde!

Ååå va ja älskar vatten! De finns inget bättre, och så trevligt sällskap förstås. Är så glad att få ha en vän dom finns i vått och torrt. Det kan gå dagar/ veckor som vi inte pratas vid, och nör vi väl talas då känns de inte som vi varit ifrån varann.... Så gla att ja har dej Renate💖

Önskar även sååå mye att vi kunde få ha ett eget sommarställe, de ä min dröm!

Men nu tackar ja fam Olausson för en helt perfekt valborg och önskar er andra en fortsatt trevlig kväll!

Kraaaam 💖

Gillar

Kommentarer