Välbehövlig hemmadag....

Jajemän, de blev en dag hemma idag. Bestämde mej när vi anlände till akuten igår att vara hemma med mannen. Han hade nog klarat sej ändå men kände att som han mådde igår så kändes det tryggare att vara i närheten, och så behövde jag sova. Är helt slut... sov till runt 11 tiden så nog behövdes sömnen allt.
under tiden jag sussade så kom leveransen med vår nya kyl & frys. Som tur va kom Stefan som en räddande ängel och hjälpte till att få in dom i huset, så när ja kom ner möttes jag av stora kartonger i hallen.

Vi intog frukost och slängde oss i soffan för att titta i kapp på " innan vi dör" ja pch där låg jag typ större delen av dagen.
Mannen for iväg till cykelverkstaden "vc" i byn där han beställde tid hos Vladimir. Så när han kom hem därifrån berätta han att de knakat som 17 i rygg/ nacke. Han har ju hävdat hela tiden att det är nått som ligger i kläm därav yrseln, så han kanske har rätt, ingen blir gladare än jag för gårdagen va en riktig pärs! Han fick en ny tid bokad på torsdag så han va nöjd.

Efter hans besök på vc så hjälptes vi åt lite i lugnt tempo att dra ut de gamla skåpen och göra ordentligt rent innan de nya puttades in. Alltså känslan att öppna en helt ny kyl/ frys är ju då nice! Att få plocka in sakerna och organisera på hyllplanen, de är kul!
När de va fixat började jag med maten, de blev pannkakor, gluten fria för första gången i mitt liv. Clara gillade dom iaf så de va ju ett gott tecken.
Ja och så vare dax för Becka att åka på comtec i Hallsberg, jag körde dit henne och sen blev de en tur till Netto, Lidl & dollars.
Fick med mej lite saker hem. Jag hade turen att Gicka kunde hämta Becka när de slutade så ja åkte hemåt, och väl hemma vare bara att fortsätta i köket. Mannen låg och vilade i soffan, helt slut stackarn....
Kvällen avslutade vi framför årets julkalender på tvn och jag bokade biljetter åt oss och Fridenberger till 80 tals festen.

De ska bli spännande och kul att få återuppleva lite go 80 tals musik!
Nä nu ni får de bli sängen, så sov gött!
Kraaaam 💖

Gillar