UT PÅ VIFT....EN SVÄNG!

Hej!

Torsdagen är snart slut och sessan börjar kvickna till, hon snorar och har mest legat och slappat men humöret börjar visa sin normala sida så då kam ja säga att hon är på väg åt rätt håll.

Började morgonen vid 8 tiden, lämnade kvar "snorungen" i sängen & smög ner till mannen som va ledig idag. Vi snick snackade lite innan han tog en dusch och gjorde sej redo för en tripp till stan. Han hade nämligen en tid för att fixa sin tattoo😁 å jag är såå avundsjuk, men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge!

Så medan han var iväg så blev de film och soffhäng för mej och sessan. Efter första filmen spötte ja i nävarna och tog tag i storstäd av badrummet, så himla urtråkigt men de behövdes! Tänkte ett tag ta och putsa fönsterna men det rycket försvann fort... hihi!

Becka försvann upp på sitt rum så ja passade på att kolla ikapp på HTG i lugn och ro 😁

Vid 17 tiden drog jag ut på vift....hade en liten date mä Oskar....

De va en spännande date hihi!

Då vi mannen & ja ändå skulle åka och roa oss med en tripp till Willys så erbjöd jag Oskar skjuts hem, så vi promenerade hem till Gicka där la familia va. Dumpade av Oskar och for mot Willys!

Jättekul att ha en bild på Willys.... men tyckte himlen va så cool.
Vi handlade och for hemåt, dumpade av lite pyttlar hos Gicka innan hemfärd och uppackning. Så nu är vi redo för helgen! I morgon blir de tacomys med Eve och några kompisar till henne, ska bli kul.

Nu äre dax att sussa lite, är ju jobbardax i möra!

Önskar er en go kväll! 💖

Gillar