TVI 17 !!

Ja tvi, tvi, tvi 17.... för detta väder!!
Alltså -11 grader vid 06 tiden i morse, friskt och " härligt" och så kom de massa vitt lappmögel och när ja gick hem 15.30 vare +3 grader och de ösregnade! Alltså va äre för fel? Kan ju tillägga att i morgon lär man få ta skridskorna till jobbet, de gick knappt att åka bil nu ju...
Efter ett stopp på ica innan blöta promenaden hem så vare ju bara att ta tag i den fantastiska snöhelvetet! Tungt som skrutt men gött att ha de gjort!

In & checka läget mä Gicka och kan ni tänka er att de nog har vänt! Hon sov som en stock i natt och har över dagen kämpat på med ätandet & drickandet och de har gett resultat. Nu äre bara att hoppas på att hon får någon ork oxå ...hon lyckades ta sej upp i duschen men de va jobbigt. Yesel, darriga ben & konstig. Så i möra har ja sagt till na att försöka ta sej ut lite får vi se.

Jag hade ju planerat att tvätta, och greja lite innan hämtning av fotbollstjejer. Dock blev de inte riktigt som planerat. Fick sms om att planen i Hallsberg va avstängd då traktor gått sönder o inte kunde ploga, så träningen blev inställd. Kan ju kanske tycka att man kan träna kondition och styrka inne denna årstid och gå ut & spela när årstiden är den rätta.... men debä ju va ja tycker. Hur som helst hävde ja mej iväg. Först bytte ja bil mä mannen som tog den stora till jobbet då han drog på trafikolycka innan jobbet. Och ja ville inte trycka in allavi Gickas bil, alla som bara blev Eve & May.

Vi passade på att hoppa in på dollars och byta datorväskor de fick av mej men som va för stora. Sakta brummade vi tillbaka mot Påschboo, i hela 50-60 km.... men hem kom vi.

Kollade läget mä Gicka innan ha satte fart och fixa lite körv mä brö och alla åt utan gnäll👍🏼👍🏼


Kvällen avslutades och Eve & May hjälpte Becka mä matteläxan.

Mysisar!!

Jahopp & i möra äre torsdag 👍🏼🙏 och en dag närmre helg!

Kram & natti, natti💚

Gillar