Torsdag mä massa fix!

Hej på er!
Har precis satt mej i soffan efter över 4 timmars fix inför i möra, min rygg är inte glad🤪

Har haft ont i huvudet nästan hela dagen så efter jobbet bet jag ihop och gick nästan 6 km i motvind med sega hunden... I morgon blir de utan hund! Kommer ju knappt 1 meter förens han tvärnitar och glor hemåt... Nä lite tempo vill ha allt ha🤪
De tog emot att gå idag, seg och orkeslös. Men jag gjorde det! När jag kom hem igen blev de soffan, kröp ner under en filt och lyckades somna en liten stund.

Vaknade av att mobilen ringde, de va Gicka, hon hade varit på Sköllergården på möte om jobb så på måndag börjar hon där som vikarie, hon va så glad! Så i möra äre sista dagen för henne på Aq.

Jag fixade till mej och for till vc, ett jäkla rännande på vc och sjukhusen... Är gla att ja har frikort ja säga🤪
Kl 13.15 vare dax för möte med en rehabkoordinator som man ska träffa när man varit sjukskriven. De gick bra och hon berättade va hon kunde hjälpa till med och vi pratade om mitt mående och hur de gick att jobba. De kändes ok när jag lämnade och vi har en plan 🙌

När ja kom hem plockade jag lite och bryggde mej en kopp starkt kaffe som ja avnjöt framför HTG. Sen vare dax, Becka önskade sej smörgåstårta så de va bara att sätta igång!
Precis när jag började så ringde Becka, hon hade stukat foten då jag fick åka och hämta henne i bilen, hon hade riktigt ont.
Hon bädda ner sej i soffan med foten i högläge och jag fortsatte med fixet.

Becka ville fixa till garneringen så de fick hon såklart, resultatet får ni se i morgon 🤗

Nu ska jag sussa, hoppas huvudvärken är puts väck i morgon 🙏

Kraaaam ❤️

Gillar

Kommentarer