Torsdag = hemgång!

Fy 17 va inte bra ja mått idag, mådde mycket bättre igår kväll efter op en idag. Det har gjort ont, varit jobbigt att gå, sitta eller stå.
Svårt att äta, tog för lång tid tyckte sköterskorna....

Natten har varit allt utom god, var 3:dje timma dundrade personalen in i rummet och då menar jag dundra...
De kom inte in lite smidigt för att ta alla prover utan de va provvagnar som lät mer än en trasig varuvagn... Men men de gjorde sitt jobb och jag hade inte räknat med att kunna sova nått heller.

Vid 7.00 fick jag duscha och de va inte äckligt vill ja lova, och sen att ta på mej min kläder vilket jag hade kunnat gjort redan igår men de orkade jag inte.
Tyvärr trodde jag att mysbyxorna jag tog med mej skulle sitta löst i midjan men de gjorde de inte, så fick vika ner dom under mage 2 för att minska trycket på såren, men de gick det oxå🤪

Å så vare dax för första frukosten i "Nya" livet, 2 dl fil... Mums?! Nja... De gick riktigt jäkla trögt men fick i mej, de tog dock över 1 timma... Det var ju en obehaglig känsla av uppblåst het och en massa bubbel i magen men de löste sej.
Promenerade runt lite då och då för de vill dom att man gör, samt dricka vätska såklart.
Fick ja inte i mej minst 600 ml vätska fick ja icke åka hem, men de löste jag 👌

Ronden va vid 11 tiden, fick ställa frågor om ja ville men kom inte på en ända... Just då🥴
Läkaren kollade hyr magen såg ut och sen fick vi åka hem vid 15 tiden. Jag skriver vi för delade rum med en tjej från Kumla så vi käkade, promenerade och prata tillsammans.

Å så vare dax för lunch...
Varm potatis och broccoli soppa och de gick oxå trögt. Min soppa han bli kall... Men fick i mej den iaf.
Undertiden vi satt där såkom läkaren och lämnade lappar på alla Medeciner som skulle hämtas ut och så blev vi utskrivna...
Då va klockan 13.00 och min fina vän Renate som lovade att hämta mej hade ju fått tiden 15.00av mej, så jag ringde henne och bad henne komma så fort hon kunde.
Fick vänta en stund nere i entrén men passade på att hämta ut alla Medeciner undertiden. Hade tur att jag uppnått nått slags högkostnads tjosan så ist för över 1000kr betala jag 440 kr 🙌 lite tur ska man väl få ha!
Tyvärr saknades en medecin så fick be Renate ta vägen över Kumla så ja kunde hämta, de va de ända stället förutom mitt i stan som hade den medecinen så de blev enklast.
Mådde inte som en prinsessa påvägen hem men de gick bättre än ja trodde.
Tack finaste Renate för skjutsen ❤️

Väl hemma möttes jag av tända ljus och blommor ❤️❤️
Så skönt att komma hem till familjen även om jag mådde piss.
Angelica kom oxå och hängde hos oss hela kvällen. Tacksam för la familia ❤️

Så fina blommor 🙏❤️

Jag försökte hitta nått sett att kunna sitta, gå utan att de gjorde ont. Bullade upp med kuddar i soffan men de svåra och onda är ju att ta sej upp så de slutade med att jag fick låna Beckas gaming stol och sitta i, å i den somnade jag en stund.

Gicka va ju iväg och tatuerade sej idag, skit snygg blev den.

Hon va väldigt öm och hade huvudvärk, men efter lite käk och kaffe så va hon med i matchen igen.

Tack fina familjen, fina vänner som hört av sej och tack till Renate och min fina vän Åsa som va med mej till Lindesberg på hennes egna sett, ända fram till op och efter❤️

Kraaaam ❤️

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,