Test dag!

Japp, idag har jag testat hur livet känns utan att tillbringa en hel dag i soffan och dagen började 07.20!

Sessan ville ju även idag ha sällskap så gick upp med henne, stekte ägg och vi mumsade frukost tillsammans innan hon nervös och taggad drog till skolan.

Själv hoppa ja in i duschen och gjorde mej klar för att promenera med Eve & Clara till IP och kolla på fotbollsturneringen som åk 4-6 hade idag. Himla tur med vädret, lagom varmt och soligt 🙌

Becka va ju då skit nervös då hon stod i mål. De gick till final men de räckte inte hela vägen...

Faster Pillan och mormor & morfar kom och tittade. Så kul för barnen när ens nära och kära vill kolla 👌❤️ Tack för ni kom ❤️

När vi kom hem drog Eve och jobbade, Clara försvann upp på Eves rum och jag ringde lönekontoret och till usö röntgen där jag sa att ja kan komma på någon återbudstid i hopp om att de kan gå liiiite fortare att få komma iväg!

Spottade i nävarna efter samtalen och klippte gräset, de tog 1 timma av mitt liv och förhoppningsvis blev de sista klippningen för i år!

Hann precis sätta mej ute på trappan när en trött, besviken, arg tjej kom in på gården. Försökte få henne att förstå att de inte va hennes fel att de förlorade i final matchen.... Men de va bara att lägga ner. Hon gick in och la sej i soffan och mös med Vivvi sen vare lugnt.

Ja, så blev de mat fix och vi käkade. Mannen körde Becks på terminens första ( för henne då vi missat att de redan börjat) Taekwondo träning, idag vare fyspass ute och de va bara tränarna och Rebecka, snacka om privat träning 👏

Jag däckade i soffan när de åkte och Eve drog iväg på fotbollsträning med ett nytt lag som jag verkligen hoppas att hon väljer att börja i ! Hon va nervös men kom hem hel nöjd🙌🙌

Ja och jag då, jag hade ju en test dag idag och den innebar att hålla igång och de gjorde jag ända tills 18 snåret... Och de känns nu.
Det är ju de som är så jäkla konstigt! Att greja lite går bra, att sitta vid ett bord utan ryggstöd på stolen big NO, att titta ner går sådär och sitta i soffan går inte utan de ä liggläge. Hur 17 ska man göra?  Vill ju börja jobba nästa torsdag men vet ärligt inte om de går, hemma kan ja ju lägga mej ner när de värker, men de går ju inte så lätt på jobbet.
Får vänta tills efter helgen går vi se!

Ja hopp, nu ska jag slänga mej i bingen får vi se hur natten blir!
Kraaam ❤️

Gillar