TACKSAM!

Hej på er allesammans!

Då vare kväll och min första semestervecka är förbi. Vet inte riktigt va jag har gjort, men fort har de gått.


Måste bara återigen säga hur tacksam jag är att änglarna va med Angelica igår kväll. Hon hade verkligen änglavakt,,och det sa jägaren oxå. Ursch kan inte riktigt sluta tänka på det! Men är glad att hon iaf mår bra.

Idag har ja varit själv hemma, känns så konstigt och ovant på något sätt, men det är väl bara att vänja sej...

Har pratat med Eve och hon har de bra på ett blåsigt Åland. De hade tagit sej till ett badhus för att bada men man fick inte bada i kortbyxor så de va några spm åkte tillbaka till hotellet. Konstig regel....

Angelica & Becka har oxå haft en fin dag. De hängde med morbror Putte & kusinerna och vandrade i ca 8 km i Tivedsskogen, och nu ikväll har de bastat och njutit så dom går de ingen nöd på😀

Jag har grejat lite här hemma, bäddade rent i Eves säng direkt när jag vaknade. Tänkte fixa Gickas oxå men hon har såååååå mycket skit i sin säng så jag vände och lät det vara.

När mannen kom hem drog vi igång oxh klippte/ trimmade gräsmattan, så fint när de är nykkippt.

Vi vilade lite när vi va klara, jag och kissarna ute på altanen & mannen inne på soffan.

Vid 16 tiden drog vi iväg till Jula. Mannen köpte lite till Gickas bil och en sopborste.

Sista stoppet på dagens tripp blev ica maxi i Kumla. Vi köpte med en smörgåstårta som vi högg in på när allt var uppackat & klart.

Så idag firade vi att vår gemensamma semester börjar!

En kall smirre & lite smörgåstårta, de va gött vill ja lova.

Efter en bra stund ute på altanen beslöt vi oss för att gå in och kolla på nån film. Mannen valde, vilket innebar att de blev en så där inte så bra film..... hihi!

Men nu ska ja krypa till sängs!

Kram på er❤

Gillar