Tack!

Ja ni TACK för att jag äntligen gått på julledighet i hela 11 dagar! Å så jobbar ja 1 dag och är ledig 4 dagar igen. ÄLSKAR att vara ledig✌


TACK till min bloggportal NOUW för min lön ! Fick idag utbetalt en slant för mitt bloggande och har i dagsläget följare i Usa,Irland,Suomi och Sweden såklart. Såååå kul!!


TACK oxå för att ja överlevde ett gäng timmar på Marieberg...... dra mej baklänges va folk de va!

Å det största TACKET kommer här :

FANTASTISKT💕🙏


Jahopp, min morgon startade för tidigt, vaknade vid 04 och klurade på upplägget denna sista dag innan lovet, precis som om man kommer fram till nå bra beslut så dax.

Timmarna på jobbet gick fort och avslutades med julmacka och de roligaste: att äntligen få träffa Karin 💚Fina Karin, så mycket roliga minnen har ja med dej!

Önskade alla en God jul och packade ihop mina saker. Mannen kom och hämtade mej. Vi slängde papp innan hemfärden.

Hämtade Becka & så vare dax för den efterlängtade trippen till Marieberg 🙈

Å kära,kära nån va folk de va, de va bilkö från bron vid travbanan och KAOS på parkeringen. Men tog några djupa andetag och påminde mej själv att vi inte hade någon tid att passa utan andas och ta de lugnt. Som om det är det lättaste..... hihi!

Becka & ja fixade de sista klapparna ( tror ja) innan vi träffade våra lunchdater!

Robin, Eve, May, Ronja & Gicka va oxå där, så Robin & ja käkade på Mc medan de andra valde andra ställen. De gäller ju att inte gå hungrig och trängas! Haha....


Här väntar vi på att Eve & May ska bestämma sej för att åka mä hem till oss eller till May.....och det tog tid...

Tillslut bestämde de sig flr att åka med hem till oss, så de andra drog hem medan Eve & May fixade de sista och jag & Becka drog till Willys. Trodde de skulle vara kaos där men de va de icke, och de tackar vi för!

Tur hade ja att lilla sessan hjälpte mej och vi hjälptes åt att hålla humöret uppe.

Efter den inhandlingen hämtade vi upp Eve & May på Marieberg, då va klockan straxt innan 16, behöver ja säga att de va ännu värre då!? Så de va riktigt skönt att åka hem.

Väl hemma packades varor upp och Eve & May satte igång att slå in julklappar.

Mys!!

Gicka for iväg och simmade med Jennie och så ska hon nanna kvar där,.

Fixade till lite fika och så blev de slapp resten av kvällen.

Beckas fina ljusstake hon gjort!


Ja ni så blev de mä denna fredag, den tog slut den oxå!

Avslutar med en bild på ett meddelande ja fick från Eve!

Så stolt över båda mina stora töser som kämpat denna termin. Eve har förbättrat massor och kämpat på, och dom ni ser, knappt någon frånvaro alls..... Gicka har oxå kämpat med praktik, fått extra jobb och plugg.

Kram på er mina stora kämpar!💕

Å så lilla sessan som kämpat på med sina glosor och att få vara med kompisar i skolan som tyvärr varit den tyngsta delen denna termin.....💕


Nu äre dax att sussa får vi se va morgondagen har att erbjuda....

Kraaaaaam💚

Gillar