Svett SM!

Jag klagar sällan på att de är varmt men idag får jag nog göra det.... Det har varit galet varmt och klibbigt hela dagen, to.m av att bara sitta stilla så har svetten lackat men de har inte varit nått hinder vi har kämpat på med olika to do grejer!

Började med min runda på 9 km medan mannen roade sej med första turen till tippen.
Jag va helt plaskblöt när jag kom hem och sååå törstig.
Mannen hade precis lastat på kärran för tur nr 2 när jag kom hem.
Jag satte mej ute på altanen i bara trosor och topp, de fläktade iaf lite.

Vet inte riktigt hur många vändor det blev för mannen men minst 3.... Jag släpade upp lite skit från källaren och så alla säckar med skänkes kläder som fick bli det sista lastet.

Passade på att tvätta lite och så halvsov jag ute på altanen, jag sov jättedåligt i natt så har varit väldigt trött och seg hela dagen.
Mannen kom bara hem och duschade sen drog han till Hallsberg för att ta covid dos nr 2....trodde han, för de var stängt🙄 Så de får bli en tripp för honom och Eve i morgon.
Han va snäll och köpte med mat från Asia place som vi avnjöt ute i vårt tält 🙌

Becka & Mannen drog till Gicka och Eve försökte pressa i sin svullna fot i jobbskorna i hopp om att kunna jobba.... Men de gick inte, så nu håller vi tummarna att svullnaden lagt sej mer tills i morgon så hon kan jobba.

Själv la jag mej och läste tills mannen & Becka kom hem, vi satt och pratade lite och bestämde oss för att åka till möbelhuset Järsjö och titta lite, jag följer dom på Instagram och de läggs upp väldigt mye fint där och så har de ju världens saltaste lakrits som t.om lockade m mannen 🤪

Becka gick bananas och provsatt varenda möbel kändes det som🤪 och allt ville hon ha🙈

Jag va mest intresserad av lite inredning, ljus m.m

Köpte denna ljuslykta med texten : home is my happy place och så köpte jag ett doftljus såklart🤣 måste ju börja bunkra nu👌

Å mannen köpte lite olika lakrits burkar. Provsmakade denna o jäklar va salt de va.... Tog dock "bara" en halv vilket va tur för fick köttsår i munnen av den halva🤣

Väl hemma försvann Becka upp på sitt rum medan vi andra hängde ute och inväntade lite åska och regn.
Vi bestämde oss för att avsluta denna tisdag med lite mys, tända ljus och filmen Luca så vi fixade fram lite och mös ner oss i soffan.

Så händelserik blev vår tisdag, lite har vi fått gjort iaf. I möra äre onsdag, får vi se va som händer😀

Kraaam ❤️

Gillar