SVÅRT....

Ja i bland äre svårt, svårt att komma på nån rubrik till dagens inlägg. De vore ju Nice om man inte skrev samma rubrik om och om igen, vilket jag iof tror att jag gjort några gånger. Men men så kan de bli!

Dagen här hemma har varit superbra, precis i min smak. Har dock inte firat att de är dax att jobba i morgon, som sagt kunde jag skulle ja lätt vara hemma jämt....

Mannen & ja va ju själva hemma så vi käkade frukost och så hamna ja i soffan framför tvn som vanligt, det är avkoppling för mej.

Så medan mannen va hurtig & duktig och drog till kvarntorps trappan och gick med sina brandmän så blev de Nord & Syd för min del.

Becka kom hem på EM från Gicka, nöjd med egentiden och övernattningen, hon va inte själv länge utan drog till Henrik och där ska hon ä en sussa över i natt.

Mannen klippte trasselsuddet till hund, vi duschade och drog sen mot Marieberg. Eko stod på listan då vi letade nya fönsterlampor.

Det är jäkligt dyrt med lampor, tråk att lägga pengar på om jag får säga.
Vi köpte även lite presenter till den blivande 20 åringen när vi ändå va ute och for.
Lyckades få mä mej mannen in på Åhléns outleten oxå, fyndade "våra" dricks glas så jag blev nöjd!

Väl hemma avnjöt vi lite kaffe och bara va, Eve kom hem på kvällskvisten, de va flera dagar sen vi sågs.
Allt va bra m henne och jag sa att nu börjar sista terminen i skolan, sen äre student och ut i riktiga vuxenlivet...
Fick bara : huuu tyst som svar... Hihi!
Ja de är verkligen galet va fort åren går... Hinner inte med själv ju, tänk jag har levt halva mitt liv. Har ju typ halva livet kvar om man har turen att få leva så länge.... Känns lite skumt att tänka så ju.

Nä ni nu blir de att nanna igen, i möra drar VT - 2020 igång....

Kram ❤️

Gillar