STEG FÖR STEG....

Ja ni, livet har ju med & motgångar kan man lugnt säga. Vissa dagar känns tyngre än andra och trots det så tar man sej igenom det jobbiga, tur är väl det för det kan ju verkligen kännas sååå tungt.

I dag har de varit en helt ok dag, kan sakna att inte prata med några kollegor ibland men hugger dem så fort det går👍

Påvägen hem från jobbet gick ja till posten & skickade tillbaka ett paket och så blev de besök på apoteket för att hämta ut lite piller, och med min tur så såg det ut att vara slut på just mina, men det löste sej. Alltså dessa piller mot riklig mens är ju som en skänk från ovan, frågar mej många gå varför jag inte sökt för det tidigare för.....de är ju mycket trevligare nu ( om de kan vara trevligt att ha röda veckan?!


Ja dessa steg får väl symbolisera stegen, stegen åt det hållet just du vill åt, ja våga ta dom kliven! Jag utmanade mej idag efter lååång tids grubblande, tog tag i det där jobbiga tele samtalet, så nu fortsätter vi ta nya steg👍 spännande blir de iaf!

Väl hemma blev det plock och slapp i soffan. Becka hängde med kompisar & mannen satte igång att skruva i hop Beckas skrivbord så nu är det på plats, bara storstädning kvar.....

Eve va typ bara hemma och vände då det var träning.

Vid 17 tiden pös mannen på nå brand jox så de blev bara ja & en övertrött sessa!

Men nu ska ja lägga ej efter en klapp min axel för att jag är jag💖

Gillar

Kommentarer

JennaMaidens
JennaMaidens,
Ja fy för lingonveckan. Äter mini piller så har inte haft nån sådan sedan 15 år tillbaka , så skönt , skulle aldrig överleva med en sån vecka igen . Tur det finns bra piller så vi överlever 😄
nouw.com/jennamaidens