Spontan roadtripp

Go kväll!

Sitter i bilen mä hjärtat i halsgropen.... det vita äckliga lappmöglet vräker ner. Könns som de blir en lååång bilfärd hem från Gävle!

Japp för idag drog jag, mannen, sessan & Robin till Gävle för att kolla på hockey & heja på Brynäs.

En mycket trevlig tripp men matchen va katastrof dålig, ursch va dåligt det gick.

I morse sov ja ända till 9, sååå skönt. Micke for iväg mä Robin och bytte till vinterdäck på hans bil ( en jäkla tur) och ja städade upp efter gårdsgens bjudning.

Jag fixade till lite piroger och äggsmör som vi mumsade till frukost. Vi käkade allihopa, t.om tjejerna va vakna, Uffe väckte dom 😀

Efter frullen blev de tvätt fix och så gjorde vi oss i ordning för trippen.

Lite tråkigt att tjejerna inte kunde hänga med, men de blir ju fler gånger. Gicka åkte till Carl där de va kalas och Eve & May höll ställningen hemma med djuren.

Vid 11.30 pös vi och första stoppet blev på Biltema där Robin & Micke köpte nå tråk... Becka hittade en tomte som fick följa med hem, och så åt vi ju korv förstås.

Å så for vi vidare!
Sessan fick låna Robins nackgrej, och sov som en stock.


Å så kommer vi ut på motorvägen och efter en bra stunds åkande blev de stopp, en trafikolycka och vi stod stilla i 20 minuter. Vi blev så förbannade när vi stod där i kön, då kommer de tre stolpskott och ställer sej i filen bredvid oss, fast lite längre bak. Vilket innebär stopp för röddnigstjänst och bärgningsbil. Som tur va hann ambulansen före innan mupparna!

Det var ju inte direkt så att vi och alla amdra stod med flera meters mellanrum utifall det skulle komma stolpskott till chafförer....

Ja & så kom då bärgningsbilen, och de tog stopp längre bak i kön... Micke & ja gick ur bilen för att kolla.... tillslut blev ja förbannad och knallade bort till mupparna som uppenbarligen inte hade några backspeglar heller och sa till dom att flytta sej..... jaha ok fick ja till svar. ..

Än är ibte den sista idioten född.......


Sen flöt det på bra och i Västerås blev de stopp på MC ( går åt h vete för mej nu... ) men dra mej baklänges vad gott det var, jag njöt av varje liten tugga 👍🏼😀🙊

Jag fick äran att köra Robins bil hela vägen till Gävle, ååå vill ha en sån bil eller liknande🙏

Väl framne fick vi en bra parkering och när vi gick in fick vi alla varsin halsduk

Det blev ju såklart ett besök i Brynäs shoppen, där ja köpte mej en mössa😀


Som sagt. Matchen behöver vi inte tala om, men trevligt har vi hat det.

Nu tackar ja för idag och håller tummarna att vi kommer hem helskinnade💕

Kraaaaam 💕

Gillar