Söndag..... Igen!

Hej på er!
Då vare söndag igen, kläder ska plockas fram, matlådor ska göras ja förberedelser med andra ord.
Ja på tal om kläder så ryktas de om att Becka har skolfotografering i morgon, får lita på att hon gar koll, de brukar hon ha men då kom vi ju fram till att hon inte visste va hon skulle ha på sej och gav förslag på att åka till Marieberg bara hon och jag...
Så i med lite smärtstillande piller och häva sej iväg.

Mannen lämnade vi hemma, eller rättare sagt ville han börja med räcket på trappan så då blev de att vi for själva.

Första stoppet blev på djuraffären då sessan har snöat in sej på att hon vill ha fiskar....

Ska tillägga att vi gick in där när vi gick tillbaka till bilen oxå....
Tja, några kläder blev de inte, efter ett gäng varv och in & ut i butiker konstaterade vi att hon faktiskt kunde ta på sej "första skoldagen kläderna" så vi tog en fika och satt och prata ist.

Sessan götta isej både macka och bulle, blir så när man inte käkar frukost🙈

Tillbaka hemma hade mannen kommit en bra bit, men tyvärr tog virket slut så då drog vi till dollars!

Men nu äre iaf på gång 🙌

Kvällen avslutade vi hemma i soffan till "bäst i test". Eve kom hem oxå, men hon försvann upp på sitt rum snabbare än kvickt..

Måste bara berätta att hon har gjort ett så bra val, hon har beslutat sej för att byta fotbollslag. Ja de va inget enkelt beslut kan ja tillägga men efter att ha övervägt fördelar och nackdelar beslutade hon sej för att lämna sitt lag hon tränat i sååå länge. Det har ju tyvärr inte blivit så bra, hon har inte känt sej lika delaktig och utanför.
Det är ingen av de gamla spelarna som har hört av sej, bara en av tränarna och han har betytt så mycket under hela Eves fotbollstid och det är han som alltid trott och peppat Eve, så de tyckte hon va det jobbigaste...
Å så har hon då varit med och tränat 2 gånger i det nya laget som även Angelica är med i. Eve säger själv att så mycket pepp och beröm som hon har fått dessa två gånger va länge sedan hon fick i gamla laget. Tyvärr vare ingen vidare laganda, men de är de nu och Eve har fått en nytändning, så de ska verkligen bli kul att få följa tjejerna!
Så glad för hennes skull🙌💕⚽

Ja hopp, så blev de med det, kryper väl till kojs straxt och taggar för ännu en ny vecka.

Kraaam ❤️

Gillar