Sömnlös natt.....

Ja ska ja vara ärlig är ja imponerad av att ja ä vaken än... Micke fick ju då dra på larm 20.30 i går kväll mitt i badpackningen... Och hem kom han inte på hela natten😯 och det innebar en vaken natt för mej....kunde bara sova lite till & från. Blir ju liksom orolig att de ska hända nått. Denna gång va de skogsbrand runt Glanshammar ( tror ja)
Så vår tur ut på Sottern höll på att skita sej. Vi hade ju planerat allt i minsta detalj.... men i bland blir de ju inte som man tänkt sej. Skrev ett sms till Gransteds och berättade hur de låg till och trodde som sagt att de inte skulle bli nån utflykt.
Men snälla Stefan erbjöd sej att köra ut oss till en ö 😀
Jag tackade ja till erbjudandet och hävde mej upp vid straxt efter 7. Slängde på Kaffe och väckte barnen. Men straxt innan 8 ringde Stefan och sa att kära mannen va på brandstationen och på g hem😀😀
Så allt löste sej👍

Så vid 8.40 va vi ute på "Skithälla" 😀😀
Å vilken underbar dag vi haft!
Vi började direkt med frukost ute i de fria!

Vi fick vi sällskap av fam Gransteds på fm 😀😙

Vår dag har bestått av fiske, bad,sola,fika, bad, mat, sola... en ljuvlig dag med bästa sällskapet💦💕

Rebecka hade oturen att halka till och slå i bakhuvudet rakt i berghällen....och blev såklart jätteledsen😢så hon satt och vilade en stund. Men som tur va gick de bra!

Elias sprutade vatten på sin kompis 😀

Visst ser de ljuvligt ut!!

Turtur duvorna 💗💑

Min raring höll ut länge men tillslut somna han i stolen😴😚

Vi hade tyvärr inte turen att ha sol hela vistelsen, men de gjorde inget då många i sällskapet blev lite rödlätta i huden😮 och så vare ju fortfarande väldigt varmt.
Vi hörde åskan runt oss men vi hade turen att den inte kom över oss😰

Becka hängde mä till Wilma & lekte och vi lämnade männen kvar för kvällsfiske. Jag A & C drog hem, och när vi kom till byn regnade det...som sagt tur hade vi idag😉
Så vare bara de tråkiga kvar....packa upp allt 😝

Tonåringarna däckade i soffan efter en dag ute i dagsljuset 😂

Jag körde igång en maskin mä handdukar, badkläder. Skönt näre är upptvättat när vi ska dra en tur till paradiset i möra 😀

Höll på att somna ute på altanen när ja satt och läste efter att ha packat mina & Beckas saker.Ryckte upp mej och fixade lite kvälls krubb till A & C.
Hämtade hem en lite seg sessa som vackert fick slänga sej i duschen.

Evelina valde att sova en natt till hos Thea så henne får vi inte se på några dagar nu... 😢 men vet att hon har de bra. Och så har vi ju "turen" att hon kan mata katterna oxå 😀

Men nu kära ni ska ja faktiskt gå och sova! Är helt slut...
Tack fam Granstedt för en ljuvlig dag. Och tack la familja & Carl för idag! Energin är nu på fylld ( om ja får sova lite 😂)

Kraaam 💖

Gillar