SOMMAR, SOMMAR & 🌞

Go kvÀll kÀra lÀsare!

AlltsĂ„ vilken underbar dag det varit idag💕

Fast ska vÀl erkÀnna att hade man varit hemma hade man nog tyckt de varit flr varmt.... men hÀr i PARADISET har det varit helt suverÀnt!

Vaknade till vid 04.55 nÀr mannen pös ivÀg och morgonfiskade med Anton. Becka valde att krypa ner hos mej och fortsÀtta sova ist för att följa med dom.

Vi sov till 8.30 dÄ vaknade vi av solens varma strÄlar mot sillburken, mor kom precis och frÄgade om vi ville med och ta ett morgon dopp och de ville vi ju sÄklart. Precis nÀr vi gick ner sÄ kom mannen & Anton tillbaka sÄ de hade varit ute och fiskat i nÀstan 4 timmar. Anton va supernöjd, Àven mannen.


Frukosten intogs Àven denna morgon ute pÄ verandan med sjön som utsikt. Det var redan 21 grader i skuggan sÄ vi njöt pÄ. Efter frukosten drog jag Eve, Becka & Anton till Tivedshandeln och inhandlade lite förnödenheter och barnen fick varsin glass. Det var sjukt mycket folk dÀr, ett helt busslass frÄn Tyskland sÄ de va lite trÄngt...

Vi hann knappt tillbaka förens kidzen hoppade i och badade, och dÀr lÄg de och glötte till och frÄn hela dagen.

Jag tappade rÀkningen pÄ hur mÄnga gÄnger jag badade, de va sÄ skönt!

Mor & Eve tog bilen in till Askersund och handlade och de hÀmtade Àven upp Ida & Jonte. Precis nÀr de kom tillbaka kom Putte och hÀmtade en trött Anton och Eve Äkte med till Hallsberg dÀr Gicka va snÀll och hÀmtade upp henne.

SĂ„ tvĂ„ Ă„kte hem och tvĂ„ kom hit 💕

Vi badade pÄ och invÀntade maten. Mor den tokan valde att rulla köttbullar till oss alla i det kokande köket.... men vi tackade sÄklart!
KvĂ€llen avslutade vi med kubbspel, bad & mys pĂ„ verandan! Tack alla för en supermysig dag och kvĂ€ll 💕
Kraaam 💕

Gillar