SOMMAR

Jadå, så här får det gärna fortsätta!

SOMMAR!!!

Riktigt varmt & gött har de varit idag. Funderade på att ta en tripp till sjön men inget av kidzen frågade och jag klarar mej med att få sitta i min stol & njuta. Fast de ä ju väldigt skönt att kunna svalka sej lite emellanåt...

Min morgon startade vid 9 tiden i morse, hade lovat Eve & skjutsa henne till Marieberg direkt till kl 10 då hon skulle träffa sun kompis från Fellingsbro där, så körde iväg henne.

Träffade mannen & lilla sessan utanför Sussi's Cafe där vi tog vår frukost, mycket folk var i rörelse, himla kul!

Tog vägen förbi posten innan hemfärden, mannen köpte gräsfrön och en vattenspridare och jag hämtade ut julklapparna ja beställt.... kan ju inte visa vad för då fattar ju tjejerna 😮🤣

Ja å så väl hemma vare ju bara solstolsläge mellan västskepåfyllnad och tvätthängning.

Gicka kom hem vid 13 tiden då hon jobbade delad tur så vi påbörjade projektet söka lägenhet... hur konstigt känns inte det?!! Att sitta och leta boende till sin dotter.... men det är ju det hon vill så de är väl bara att gilla läget! Hon fick iaf tag på några hyresvärdar och bokade en date i Sköllersta u morgon som jag kommer bli medtvingad på.... men vi hoppas såklart på nått napp här i byn.

Mannen slet & grävde bort hög nr 2, jag solade, Eve kom hem en snabbis och hämtade badkläder sen for de till Hällabrottet. Wilma kom och stannar även över natten, så här har de kommit & gått lite människor under dagen. Vi väntar ju oxå på att firman dom mannen ringde ska komma och titta på vår parkering, vi ska ju försöka fixa till den, ja vi & vi blir väl mannen mest. Förhoppningen hade varit att fått de klart denna vecka då mannen ändå har jour, men de kan vi nog glömma. ..
När mannen kom tillbaka från larm fixade han till vattenspridaren till fislisorna och de blev full fart på dom 😀

När Eve kom hem satte hon igång och möblerade om i sitt rum, och sen har de pluggats idag oxå.

Nu har Gicka kommit hem från jobbet och alla har krupit in i sina rum, t om jag! Så nu säger ja natti natti ❤🌞

Gillar