SMÖGENBRYGGAN!

Go kväll!

Vi är helt slut så vi har faktiskt precis bäddat ner oss i tältet. Hoppas påven god natts sömn.... det var bara Becka som sov gott i natt. Fast det brukar ju vara så första natten.

Micke gav upp vid 7 tiden och gick ut & satte sej, jag var vaken men låg kvar. Ute blåste det jättemycket och så förblev det nästan hela dagen. Och solen fick vi tuvärr inte ens se skymten av.

Becka låg kvar och mös tills vi serverade frukost.
Å med vid frukost bordet fick ju såklart nya kaninis vara med.

Vi bestämde oss för att lämna blåsiga campingen och dra till Smögenbryggan, så vid 9.30 stod vi på parkeringen och väntade på att klockan skulle närma sej 10!

Så mysigt att gå där bland alla fina hus, båtar och butiker.

Då vi åt tidig frukost utan kaffe så bestämde vi oss efter en timmas shoppande att ta en fikapause. Vi satte oss inne på Skäret Café & Bistro och jag har nog ALDRIG ätit någon så god kardemummabulle som jag åt idag, jösses va gött! Efter fikat fortsatte vi vår vandring på bryggan.
Kan tänka mej att en dag med strålande sol är de nog fullsmetad med folk...
Sessan tappade humöret då hon inte hittade några skor ellet hoodie och så vare jobbigt att gå.... då blev de en liten pause😀
Pappan va tvungen att besöka toan så då satt vi och kollade på alla tokstora båtar, herregud en del är ju som en lägenhet ju!
Lyckan blev ju total när de hittade Brynäs texten på berget😀

Jag fick med mej lite pyttlar hem.... 2 ljuslyktor, 3 stenhjärtan, en fin mugg & lite annat.

Vi stannade till och käkade supergod pizza innan vi for till coop och tillbaka till campingen.

Där slapoad vi en stund innan vi fiskade krabbor, blåsten avtog som tur va ..

Idag gick det lättare att fiska, vi fick upp ett 15 tal på en halvtimma, vilket gjorde att Becka kände sej nöjd fortare. Innan vi gick tillbaka till tältet tog ja kort på en sjöstjärna och 2 små plattfiskar som några barn fångat.
Vi spelade uno, kollade in receptionbutiken, knallade runt och kollade in campingen ( hittade nästa års tältplats) och Becka greja med att krafsa fram nå små stenar.
Så ännu en helt ljuvlig dag ä slut!

Natti natti 💕

Gillar

Kommentarer