Slagen hjälte!

Hejsan & go kväll!

Vilken lååång dag de varit, har lyckats småslumra 2 gånger sen ja kom hem från jobbet och är ändå heeeelt slut.

Ja, efter jobbet städade ja & mannen, Gicka kom hem precis när vi va klara, himla bra tajming🤗

Becka hängde med hem till Henrik efter skolan och där hängde hon tills halv 7 taget, då kom dom hem till oss då ja lovat lite mys till Talang.

Eve kom hem runt 15 tiden. Hon va lite rörd, stolt, glad & tacksam. De va nämligen hennes sista dag på praktiken. Hon har verkligen trivts superbra och blivit väl bemött. Hennes urgulliga handledare hade skrivit ett brev till henne och Eve fick även ett doftljus som avskedspresent. I brevet fick Eve beröm för det jobb hon gjort och pepp på att hon ska fortsätta vara den hon är och ta för sej. Handledaren skrev även att hon tyckte Eve valt rätt och hon kommer passa bra att jobba med barn. Mamma 💖 värmde kan ja säga!!

Ja Eve va bara hemma & packade och tog ut Ozzy innan hon for till May där hon ska hänga tills på söndag.

Gicka drog och jobbade ett kvälls pass, så bra att hon kämpar på. Hon firade lite idag då hon lämnat in sina uppgifter i skolan. Jag vet hur hon har kämpat med blod , svett & tårar för att få till detta! Och nu äre gjort! Stolt mamma ä ja 💖💖

Ja ni så mye har inte hänt här.... kollat lite på tv, köpt mys och bara varit! Så skönt! Henrik blev kvar här i natt så efter talang bäddade de i ordning för natten.

Jag ringde förestenmin fina vän Mirjam i kväll. Tanken va att vi skulle ha setts i veckan men den blev ju snabbt fullbokad så de hans inte med tyvärr. Jag hade ju tänkt ge henne vår present.... så nu blev det ett telefonsamtal ist,där jag bokade in henne för en mysig kväll mä mej och :

För vi ska gå på Peter Jöback!! Har ju velat sagt det läänge men då Mirre inte fått reda på det så fick ja vänta tills idag!

Mirre lät glad iaf, så nu har vi nått att se fram emot💖

Ja, så blev de mä denna slagna hjälte 😴😯, men nu ska ja sussa. Önskar er en trevlig helg!

Kraaaaam 💖

Gillar