Sista rycket !

Go afton!

Kväll och ja har precis sagt go natt till töserna och krypit ner i min säng.

Vad har hänt idag då? Här vaknade vi till liv vid 9 tiden. Fixade till lite äggsmör & piroger till frukosten som vi alla åt tillsammans denna tredje advent.

Sen blev de full fart på alla utom mej... De fick för sej att pysa till dollars och att hämta kryddorna som Eve sålt.

Jag hängde lite tvätt och kröp upp i soffan och tittade på skidskytte. Och det gick väldigt bra för Sweden. Damerna kom 2:a & herrarna kom 1:a🎉

Jag hann även kolla på några avsnitt av HTG innan jag plockade fram lite pyttlar till Becka. Hon va bjuden på en kompis kalas idag och hade bestämt att göra en kaktus, så ja letade på en kruka till henne.

Glad och redo för kalaset!

Micke dumpade av henne och sen drog han till mor & far och hjälpte dom att ta in pelletsen.

Eve, May & Gicka drog till Hallsberg och tränade fotboll, Gicka va med & gästtränade och fick en fråga om hon ville fortsötta va mä och träna.....så vi får la se hur hon tänker!

Ja ni dagen har varit väldigt lugn. Jag har funderat lite på hur och när man är en bra förälder? Vem vet svaret på det? Är man en bra förälder om man ger kidzen allt? Är man dålig om man inte gör det? Hur mye delaktig ska man vara?

Jag kan känna att ja bor i soffan när ja väl är hemma. På vardagarna kämpar man ju som en tok att orka göra det viktigaste för man är så trött. Känns som att varje gång kidzen komner hem så sitter ja där i soffan mä dumburken på, precis som mina föräldrar typ alltid gjort... och så nu i jultider ser ja hur alla grejar, bakar, städar, pysslar, åker på marknader m.m. Å va gör ja/vi? Jo sitter i soffan och njuter till nån serie... jag skulle på ett sett gärna vilja få känslan och lusten så ja oxå kunde göra saker, men näpp.... varför tycker ja inte det är kul med jul? Är det för att allt dör ut? Ingen verkar vilja fira egentligen, julklappsbytet är borttaget , tid att ses verkar inte finnas heller.... Det är svårt detta tycker jag. Jag skulle vilja göra saker på ett helt annat sett, men de skulle aldrig gå så vi får väl fortsätta som nu.....

Men när mina barn får barn då ni, då ska här fixas traditioner, om inte annat FÖR BARNENS SKULL!

Ja nu går vi in på sista veckan innan en välförtjänt ledighet! Hoppas det kommer gå fort i julstressen......

Ha de gött & kram på er 💕

Gillar