SHOPPING DAG!

Go kväll!

Har precis slängt mej i säng, är lite små seg ska ja väl för ovanlighetens skull erkänna. Vaknade redan vid 8 i morse, blev en lugn start på söndagen tills Becka började packa och inte hittade badkläderna! Idag fick hon nämligen hänga med Alma, Heney & Hanna och bada, så vid 10.30 pös de iväg. Mannen & ja greja lite innan vi bestämde oss för att fara till M-berg.

Jag va på jakt efter skor och mannen behövde jeans. Så jakten började.....

Vi lyckades hitta skor iaf. Jag köpte 2 par på " köp 3 släng 1" butiken. ( skopunkten) och mannen chockade med att prova lite finare skor.

Blev glatt överraskad över hans skoköp😍 sen började svettig jakt på jeans, men vi hittade och han fick med sej 2 par hem.

Vi hade nog shoppat mer om inte Gicka hade ringt och bad oss komma till Elgiganten för hon ville ha hjälp med tv inköp.....

Så efter att ha köpt lite presenter till Becka promenerade vi över till Elgiganten och mötte upp Gicka, Eve, Robin & Alexandra. Robin & Alexandra hade varit hos Gicka och hälsat på och så hängde de med till M- berg.

Den tv.n Gicka ville ha fanns såklart inte på giganten så vi knallade vidare till Media markt, och där blev de ett köp!
Så en större tv blev det! Tjejerna for till Universitetet och hämtade Clara som skrivit högskoleprovet hela dagen, Robin & Alexandra pös hem till sej och mannen & ja for till Semurg i Kumla & käkade innan hemfärden.

Mannen dumpade av mej hemma innan han for och hämtade Becka som hängt hela dagen hos Henry & Hanna. Jag hängde tvätt, kollade på så mycket bättre medan mannen drog och installerade tvn hos Gicka.

Men nu äre dax att sussa så ha de gött!

Kraam 💚💚

Gillar

Kommentarer