SEGT!

Hej på er!

Idag blev de oxå en seg dag, och allt tack vare mej....

När ja kom hem däckade ja i soffan, somnade när ja låg och kollade på tv. Det blev nästan 2 timmars sömn, och nu vid 20.30 skulle ja lätt kunna sova igen. Har varken tid eller lust med detta. Fick samtal från försäkringskassan där de informerade om lagar & regler plus att de ville veta hur famtidsplanen ser ut...

Jo den ser bra ut om jag får bestämma!! Vill såklart blrja jobba heltid men vill ju veta va som felar oxå. Och så äre ju så att ja inte har tid att vara sjuk, de är liksom massor att fixa med.

Ja iaf, när ja vaknade till liv kom Becka hem. Vi pös nästan direkt då de va dax att pricka av ännu en sak, fixa frillan!

Trollungen före klippning..

Så skönt tyckte hon! Nu äre bara mannens tur att fixa frillan.... Gicka va ivög och fixade sina klor så hon hållet också på att förbereda sej!

Eve har varit ledig idag så hon har bara roat sej...

Hon har städat sitt rum, pluggat de sista till skolan & pluggat körkort så henne har ja knapot sett röken av. Likaså mä mannen, han tog bussen in till stan för att tatuera sej och sen va han bara hemma och käka lite innan de va dax för hans vecko date mä brandkåren!

Ja så har vår dag sett ut, i möra äre tisdag och en dag närmre lite ledighet!

Nu tackar ja för att ni har läst!👌 och har ni några frågor fråga på!

Kraaaaam 💖

Gillar

Kommentarer