Samla energi & frysa ihjäl!

Ja jag bestämde i veckan att denna helg ska de samlas energi och vilas ordentligt. Och idag har det varit en lite vilodag. Det enda som har varit bestämt att göra va att kolla på Eve & Mays träningsmatch annars bara ta tagen som den kommer.


Fick nattligt besök i min säng i natt, Becka va ledsen och kunde inte sova, så fick brottas med henne bredvid mej....

Vid halv 9 vaknade vi och gick ner. Vi käkade frukost och tjejerna gjorde sej redo för en heldag i fotbollens tecken...

Vid 10.30 övningskörde Eve till Hallsberg, de hade laghäng, käkade mat tillsammans.

Micke & Becka hoppade in på dollars innan de kom hem. De passade ju ypperligt för då hann ja göra mej klar, kolla HTG och läsa jobbläxan innan de kom tillbaka.

Vi samlade ihop allt som skulle slängas på pappers återvinningen och slängde när vi ändå gick förbi. Becka cyklade och vi tog en promenad bort till svärmor & svärfar där de blev gofika medan vi kollade/ hejade på svenska damerna som åkte 3 milen.

Vid 13.30 knallade vi åter hemåt. Becka packade i ordning övernattningsväska då hon ska sova hos Frida inatt. Vi käkade lite och så pälsade vi på oss massa kläder och for till matchstarten för tjejerna.


Å dra mej baklänges vilket blåshål det är nere vid konstgräsplanen, hade de inte funnits läktare mä tak & väggar vet i hunnan om de gått att kolla på hela matchen.... de blåste så skjukt mycket!
Å våra grymma tjejer vann mä 7-0 👍🏼😁

Så bra peppat av tränarna och de spelade riktigt bra! Tyvärr stod Eve bara en halvlek då hon är så förkyld.....fortfarande 😥

Trodde vi skulle hinna träffa Gicka när vi kom hem men hon hade redan pyst till kompisen Emma, efter att ha jobbat hela dagen. Ingen värk i magen denna dag....... inte än iaf!

Tjejerna ska ut ikväll så hoppas de inte blir nå mä magen så hon kan få ha kul ikväll!

Mannen & ja hoppade över mello idag och kollade på film ist. De blev en svensk drabbelfilm som hette : krocken! Och jag kan säga att de va den sämsta film jag sett på väldigt länge, dom vanligt när vi väl tar oss tid att kolla film.

Nu ska ja sussa lite, hoppas ni alla ä rädda om er!

Kraaaam💖

Gillar