RIKTIG SEMESTER!

Hallå där!

Då är vi inne på den näst sista, å de vill ja inte ens tänka på! Så nu ska här sugas ur såååå mycket av denna sista period.

Vår morgon började vid 9.30, då väcktes Eve & Becka. Mannen hade varit vaken länge och hunnit med en tripp till Lithells.

Vi käkade frulle och packade ihop de sista innan färden mot PARADISET började.

Mannen, Becka och Eve hämtade upp kusin Anton i Hallsberg och så stannade de till i Askersund där det inhanlades fiske saker. Anton fick det i födelsedagspresent av oss och bleb super nöjd. T om Eve köpte fiskesaker, så nu kan de fiskas.


Jag kom fram före de andra så packade ut mat och hund och satte mej och bara njöt! Detta är semester på riktigt, att lämna hemmet och bara få njuta vid en sjö, det är lycka!

När de andra kom blev de full fart.

Eve satte igång att plugga, och det har hon gjort till och från hela dagen.
Mannen tvättade rent vår sillburk, välbehövligt vill ja lova. Han gick även bananas på huset, så nu blir de rent & fint.
Kidzen mös i lillstugan medan de väntade på att få åka båt ut och fiska mä mannen.
Tillslut bar det av och de va borta en bra stund. Anton fick en stor gädda men den slet sej.... nöjda var de iaf.
Ja dagen blev lugn och skön. Barnen fiskade, lekte, spelade spel och bara va. Vi andra har oxå bara varit.
Eve va med och fiskade em stund oxå. Kvällen avslutades med att dw små tog ett kvällsdopp, vi käkade kvällsmat och nu 23.00 har vi precis krupit ner i sillburken och regnet smattrar på taket.

LJUVLIGT!!

Har även pratat med Gicka. Hon hade turen att elen sattes på idag så nu bor hon i lägenheten och hon har hämtat allt som va kvar i hennes rum, så nu äre tomt.....

Hon tyckte de va en lite skum känsla nu när hon skulle sova, men så äre ju på nytt ställe, de blir nog bra!

Nu säger vi go natt från PARADISET ❤

Gillar