REGN & RUSK LÖRDAG

Hej på er!

Idag har jag varit så seg och trött hela dagen. Mannen har oxå varit seg och har haft huvudvärk...

Jag vaknade vid 7 tiden i morse av att flås Uffe skällde, han skällde i 20 min i streck och jag hoppades in i det sista att han skulle tystna men icke! Mannen körde nämligen iväg Eve, Clara & Mia till stan då de drog till Liseberg över dagen/ kvällen/ natten så de va då Uffe börja leva rövare.

Jag gav upp och gick ner så Becka kunde få sova iaf, och inte hade de hunnit gå ut mä hundarna så de fick jag göra i spöregn iklädd badrock..... så de blev extra skönt att gosa ner mej i soffan under en varm och go filt.

Mannen köpte med lite goa baguetter till frukost så när Becka vaknade vid 9 tiden mumsade vi frulle och gjorde oss i ordning. Vi hämtade Wilma,,släppte av dom hemma hos oss och så for ja & mannen till Karlskoga för att köpa vinterdäck till Eve. Är vi inte snälla? 😊

Jag va ju med för jag va sugen på att hitta på något, men i Karlskoga fanns de inget att göra sa mannen och vi for tillbaka till Örebro. Mannen hade förslag på att stanna till på M- berg och besöka Resell som han aldrig varit på, behöver jag säga att ja hamnade i chock då loppis är det VÄRSTA min man vet, och nu erbjöd han sej. Men desto längre tid ja satt i bilen så bkev ja bara segare och segare och lusten försvann på att göra nått. Och även om jag hade haft lust så försvann den definitivt när vi kom till avfarten till M-berg, herre gud va bilar! Det var KAOS! Köer på hela bron... nä jag sa till mannen att fortsätta mot Hallsberg ist,,vi behövde mer schampo och annat så nästa stopp blev dollars!

Jag va ju lite fikasugen så tyckte vi kunde unna oss en fika, men de fanns inga parkeringar så vi sket i det oxå & rullade hemåt. Väl hemma däckade vi i soffan halvslumrandes tills de va dax att röra sej mot Gicka för att kolla på hockey. Vi lämnade av Becka & Wilma hemma hos Wilma där Becka även fick tillbringa sin natt.

Å så klev vi in hos Gicka taggade för att kolla på Hockey.

Brynäs- Leksand! Brynäs vann och de va de vi hoppats på
I första halvlek drog Gicka och häntade lite käk som vi avnjöt👍

Mitt i andra halvlek kom Danne & Emme.

Vi satt och talade en stund,,trevligt då de va länge sen sist💕

Ja så blev de mä vår dag, degat i soffan mest hela dagen... nu håller vi tummarna för att Eve & Clara kommer hem helskinade och glada.

Så natti natti 💕

Gillar