REBECKA 11 ÅR ⚘🎂💚

Dagen kom tillslut! BECKAS 11 årsdag💕
Vår fina omtänksamma goa tjej! Firandet blev inte riktigt som de brukar men det är ju bara att göra det bästa av det och nu i kväll är Becka så nöjd över dagen 💚

Hon fick välja igår kväll om hur hon ville bli firad och hon valde att vi skulle väcka henne med skönsång och presenter, inte alla dock för hon ville spara till hon kom hem från skolan. Morgonens firande va de första som kändes konstigt... bara ja & mannen som sjöng för henne.... Eve låg helt däckad och Gicka va ju hemma hos sej.

Hon va så sprallig och glad fast klockan bara va runt 05. 20.... Efter öppningen kilade vi till jobbet och hon somnade om en stund.

Dagen flöt på bra och knallade i vanlig ordning hemåt vid arbetsdagens slut. Å väl hemma vare bara att sätta fart med all förberedelse som kaffekokandet, plocka fram och tända maschaller, fast de gjorde Becka! Å så började den lååånga väntan, för vårt födelsedagsbarn. Först in va faster Pillan, farmor & farfar.

Gofikat som Becka beställt dukade vi fram och började fika.

Ja och sen fortsatte det hela kvällen.

Stackars fina Eve va så hängig så hon fick gå upp och lägga sej i stt rum där hon fick va ifred.... så himla snällt av henne att låta syrran få fira den stora dagen⚘🎂förstår att de blev långtråkigt och bara ligga och vänta

En present är tröjan på bilden. Fina farmor,mor & far va nästa in och pengar rullade in , hihi.

Becka fick: pengar av mor, far, farmor, pillan & farfar & Ante så nu kan hon spara ihop till de hon vill köpa själv 👍

Av Gicka & Eve fick hon 2 hoddies & mobilfodral😉


Gicka "tvingade" till sej lite kusinmys💚

Av Putte och gänget fick hon presentkort på M-Berg.


Sist ut va Ante & Ingela, så vi satt och talade och fikade en stund. Eve började tröttna och ville komma ner så när Ante & Ingela tackade för sej intog Eve madrassen på golvet & Becka fick öppna våra presenter..
Å detta stora paket va mest spännande...
Som va en fiskeväska. Hon fick även kläder, tuschpennor, nerf m.m.

Tusen tack till er som kom och grattade vår lilla tös! Så glad att ni kom, betyder mye för framförallt Becka!

Avslutar med ett bild regn på vår goa tjej!

Älskar dej då, nu & för alltid Rebecka💕

Gillar

Kommentarer