Race!

Hej på er! Hoppas er helg varit bra, min har varit kanon! Denna söndag bestämde vi redan igår att den skulle gå i seriens tecken, och så blev det oxå!

Började morgonen vid 8.30. Mannen drog till ica och inhandlade lite gotti till frukosten. Tänkte nästan åka och käka frukost någonstans men de blev bra och gött med hemma frulle framför tvn.

Medan mannen handlade så körde ja igång en maskin med tvätt och tände lite ljus. En riktigt mysig gofrukost blev de.

Vi körde ju då serie race idag och började med Gåsmammans avsnitt som kommit ut. Sååå himla bra, man vill ju bara se mer..

När de avsnitten va klara kollade vi på " Innan vi dör" oxå såå himla bra serie! Så ni som inte har sett den säger ja bara : SE DEN!!

Vid straxt innan 16 så drog mannen till Hallsberg och häntade hem en nöjd men trött tjej. Hon hade haft kul med kusinerna i stugan men tyvärr inte fått nån fisk...... Hon försvann raka vägen upp på sitt rum när hon kom hem så vi fortsatte tv serie tittandet.

Mannen hade så mycket energi så han tog med sej Gicka till Willys medan ja satt nerbäddad i soffan iklädd morgonrock 😁

Eve kom hem straxt efter 19 nöjd över helgen som varit.

Hjälpte till att plocka in varor när mannen kom hem och så avslutade vi denna söndag med ett sista avsnitt på serien. Himla skön söndag har ja haft! Det ser dock ut som ett bombnedslag här hemma.... men misstänker att det gör det i möra oxå så får ta tag i det då.

Avslutar denna söndags blogg med ett foto på mej och pappas kusin, lite söt va man väl? Hihi

Önskar er en mysig kväll så laddar vi för en ny vecka!

Kraaam 💚

Gillar