PREMIÄR 2019

Wihoo!

Idag vare äntligen dax för familjen att pysa till Hjortkvarn och besöka Go Glass, som vi hae längtat efter premiären 2019! Å gud så gött de va

Och som vanligt är de ju svårt att välja va man ska ha, de finns ju så många olika sorter. Och vi va inte ensamma där, de va fler än oss som kom på denna bra ide!
Stackars Gicka va inte i form, hon åt inte ens hälften... när vi kom hem visade det sej att hon hade feber, så hon bädda ner sej i sitt rum.

Va hände hos oss innan vi for iväg till Go Glass? Tja vi käkade frukost, sanerade köket, plockade lite och hängde framför tvn. Jag va faktiskt lite rastlös ska jag erkänna. Ville hitt på nå! Så de va därför vi drog iväg en sväng.

Passade även på att rensa/ städa Beckas garderob innan den rena tvätten lades in. Kom på att ja kunde fråga Fia om hon ville köpa nå till tjejerna så bombade mä bilder, hihi!

Kvällen blev lugn. Vi kollade på några avsnitt av Bron, fixade lite mys & kollade på stjärnornas stjärna. Hoppas er lördag varit bra! Nu ska ja titta till en sjukling & en körkortspluggande tös innan de blir natti!

Kraaaaam 💖💙

Gillar