PHU!

Tjohooo!!
Ja men kära nån va spännande de blev i dagens FARMEN. Sååå himla synd att Robin åkte ut mot glidar J-P 🙁
Gillar inte J-P s sätt, han påminner om en människa som beter sej precis som honom.... URK!! Nä han har glidit för långt på räkmackan.

Annars då, va händer?
Här hemma har de varit ännu en lugn och skön dag. De ända måsten ja hade va att tvätta, laga mat och rasta hund sen har de bara varit vila.
Jag har även idag kännt mej helt slut, orkeslös och ändå liiite uttråkad. Konstigt att man kan känna sej uttråkad när man ändå inte orkar göra nått....

Vaknade runt 7 även denna morgon, och somna ju inte så tidigt igår då Ja inväntade Gicka & Calle så va faktiskt trött men kunde inte somna om.
Micke höll på att riva halva köket lät de som då han fixa med de sista inför poolspelet som han for iväg på.
Rätt skönt att slippa hållas kan ja tycka, samtidigt som de ä himla kul att heja på ens barn. Men nu har ju Becka valt att sluta spela då Micke kör sin sista termin som tränare så oj va mye tid vi kommer få tillsammans sen 😊

Becka & ja kollade på Wahlgrens värld innan ja lyckades få mä na ut på en promenad.

De va skönt att komma ut.
Och idag orkade ja inte ens ta nån längre promenad, men då får de väl vara så! Tog två kortare mä vovven så ja har ju iaf rört mej lite.

När vi kom hem så för Calle hem, typ nyvaken.... Gicka körde bort Becka till sin kompis Henry där de lekte hela eftermiddagen. Hon tycker verkligen om att få leka med honom, och han är ju en så mysig kille 😊

Micke kom hem vid 14 tiden från poolspelet som gått helt ok.
Jag började med maten till oss tre....De blev mos mä färsbiffar.

Vid 18 tiden dumpades sessan av hemma och vi softade framför tv.n resten av kvälla 😊

Nu slänger en trött kvinna in handduken för denna helg. En helg som inte gått nå bra alls mä motion  och intag. Men i möra äre en ny dag, en ny vecka så då tar ja nya tag.

Kraaaaam ❤

Gillar