PERFEKT !

Jadå, idag vare en dag med perfekt väder för vår del. Mulet på fm och sooool på em/ kväll!

Gicka skjutsade Emma till jobbet och Eve till trafikskolan i morse så när ja vaknade till liv vid 9.30 blev de frukost fix och lite annat fix.

Efter det väntade vi in Peter sim va så snäll & lånade ut deras släpkärra så vi kunde hämta alla kantstenar som vi köpt. Det var en himla tur vi fick låna kärra för de va 384 st, och de hade tagit mer än de två timmar vi höll på om vi hade gjort som vi först tänkte..... ta skottkärra, Hahaha !

Tusen tusen tack för lånet Fridenberger❤

Gicka va snäll och hjälpte till undertiden jag brummade till Hallsberg och hämtade Eve från stadskörningen.
Jag va heeelt slut efter allt bärande, och nu i skrivande stund känner jag en tendens till smärta i rygg.....

Mannen & ja passade på att åka & slänga det gamla sminkbordet och lite annat skit när vi ändå fick låna kärran, så de va gött att bli av med det.

Mannen lämnade tillbaka kärran och körde Eve till trafikskolan för sista körlektionen. Jag & Gicka passade på att sola när solen väl tittade fram, de va det ja menade med perfekt väder. För hade solen gassat på när vi bar stenar då vet i hunnan om jag orkat. Så lite tvätthängning, matfix & solstund blev de mä eftermiddagen.

Becka ringde och frågade om vi kunde köra henne & Tindra till badbrottet så Gicka & Eve va snälla och åkte med dom så de fick bada i över 1 timma.

Mannen for med bröderna Granstedt ut på sjön & fiska så ja blev ju helt själv hemna...

Så jag avnjöt en kall smirre och bara satt ute på altanen & njöt!

Tog en promenad med Ozzy och en kall dusch innan jag kollade på Rederiet.

I natt sover Tindra över hos oss så de har fått låna Gickas rum, för Gicka och Eve jobbar i morgon så de sover i Eves rum. Himla bra löste det sej 😮❤

Nu ska ja oxå sussa, så natti natti på er ❤

Gillar

Kommentarer