PÅSKDAGEN!

Heeej!

Alltså detta väder, jösses va underbart det varit även idag! Vi käkade sen frukost då vi vaknade lite senare denna påskdagsmorgon. Gicka kom hem från Emma och käkade oxå frukost med oss.

Efter frukosten blev de full fart, Gicka drog iväg och jobbade några timmar och vi andra fixade lite mä utemöbler, tvätt, sola, snickra och bara va!
Detta stället är de bästa! Som jag har längtat, så mye som ja satt där förra året har jag nog aldrig suttit på verandan..... älskart!! De bästa köpet vi gjort.
" De som göms i snö kommer fram i tö..." mmmm så äre ju och typ hos oss oxå. Då städningen på altanen va klar blev de visst massor mä papp till återvinningen, någon hade tudligen ställt ut de på altanen under vintern..... hade iaf väldigt bra bärhjälp!
Ozzy äääälskar att vara ute på gräsmattan, så Becka gjorde de skönt åt honom.
Kära mannen fick baklöxa på trappbygget från förra året så han fick roa sej med att göra om och rätt idag 🙌
Rastlösa Becka snickrade ihop en ny familjemedlem " Emilia". Emilia fick en stol och en alldeles egen säng. Så hon va med oss när vi käkade påskmatsrester, och det avnjöt vi självklart ute i tältet!

Gicka kände sej sjuk framåt em/ kvällen så hon hamnade inne i soffan medan vi andra satt ute och hade lite mysigt med tända ljus och lite snarr. Vi spelade även uno några omgångar innan de blev för mörkt. Ett perfekt avslut på denna dag, synd att inte Gicka orkade vara med...

Kvällen avslutade vi mä att kolla på inspelade robinsson.

Tack för en härligt solig dag🌞

Kraaaaam 💖

Gillar